25n
25N
25N

L'Associació cultural Amics de la cultura andalusa i Casa de la Dona juntes per la igualtat

L'Associació cultural Amics de la cultura andalusa i Casa de la Dona juntes per la igualtat
01/09/2016 -

La delegació d’Igualtat i de la Dona de l’Ajuntament de Torrent ha participat en les festes organitzades per l’Associació cultural Amics de la cultura andalusa amb una activitat lúdica sobre la igualtat entre dones i hòmens per mitjà d’un taller de titelles per a tots els públics titulat “Al teu al voltant” i dirigit per una animadora especialitzada.

El taller de titelles ha versat sobre l’autoestima en les dones, els estereotips de gènere, la prevenció a la violència de gènere, la discapacitat i les dones i de la corresponsabilitat familiar i domèstica. A este taller va assistir Encarna Lerma, regidora de Polítiques d’Igualtat i de la Dona i Francesc Carbonell, regidor de Benestar Social.

Esta activitat ha sigut una forma divertida de conéixer i conversar sobre els rols de dones i hòmens adquirits socialment i sobre el dret a decidir com a persones lliures, independentment del sexe. Es va ressaltar a més les trajectòries professionals de la intel·lectual Maria Moliner, l’escriptora Laura Gallec, la investigadora Pilar Nieto, el ballarí Nacho Duato i de diverses jugadores professionals de futbol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + quinze =