25n
25N
25N

Las Naves convoca demà l’ideathon

Las Naves convoca demà l’ideathon
13/03/2017 -

La Biblioteca de Las Naves acollirà demà, des de les 9 fins a les 13 hores, el Ideathon, un taller participatiu en el qual es formaran grups per a treballar sobre algunes problemàtiques de València en les àrees d’energia, salut, mobilitat i agroalimentació amb l’objectiu de testejar les fonts de dades obertes actuals i detectar les possibles barreres al seu accés.

L’Ideathon va destinat a totes les persones interessades a millorar aspectes de les dades obertes que la ciutat ha de promoure. Aquest taller forma part de la iniciativa CityData 3.0, inclosa dins del projecte europeu GeoC: Enabling open cities, que busca dissenyar una estratègia comuna per a millorar l’impacte de les dades publicades en les ciutats. L’objectiu és reflexionar i treballar sobre l’ús correcte de les dades obertes com a factor clau per a trobar solucions innovadores que milloren la qualitat de vida de la ciutadania, així com promoure millors ferramentes per al descobriment d’eixes dades.

Aquestes dades obertes permeten estudiar, investigar o treballar sobre algun aspecte de la ciutat. Per aquesta raó, aquesta jornada té com a finalitat identificar les possibles barreres que impedeixen un correcte ús de la informació i ajudar al fet que l’accés a les dades obertes siga el més còmode possible per als usuaris i usuàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 3 =