25n
Orgull
Orgull

Les Naus acull la jornada de missions 'Municipis Innovadors' aquest dijous

Les Naus acull la jornada de missions 'Municipis Innovadors' aquest dijous
07/07/2021 -

La Direcció General d’Innovació de la Generalitat Valenciana i el centre d’innovació Las Naves, de l’Ajuntament de València, presentaran aquest dijous 8 de juliol el programa d’acompanyament per a orientar l’estratègia d’innovació dels municipis de la Comunitat Valenciana a missions d’innovació.

La jornada ‘Municipis Innovadors’ arrancarà amb la benvinguda (9.30 hores), a càrrec de Jordi Juan, secretari autonòmic d’Innovació i Transformació de la Generalitat Valenciana, i Carlos Galiana, regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València.

A continuació (10 hores) tindrà lloc la ponència “La innovació social com a eina per a fomentar el desenvolupament socioeconòmic dels municipis” a càrrec de Joan Subirats, tinent d’alcalde de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona i Catedràtic en Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En següent lloc (11 hores) Fermín Cerezo, cap del servei d’innovació de l’Ajuntament de València, intervindrà en la jornada a través d’un cas pràctic centrat en la capital del Túria: “Com abordar els reptes urbans des d’un model de governança orientat a missions”.

Finalment (12 hores), Empar Soriano, tècnica I+D+I de les Naus, presentarà el projecte d’acompanyament a municipis per al desenvolupament de les seues estratègies d’innovació basades en Missions.

Com a conclusió (13 hores), i després del torn de preguntes, Sonia Tirado, directora general d’Innovació de la Generalitat Valenciana clausurarà la jornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 1 =