25n
Orgull
Orgull

L’Antic Mercat inaugura l’exposició de vestits de reines de l’Encontre

Les falles celebren el sopar homenatge a la Fallera Major de Torrent 2017, Carmen Sirvent

L’Antic Mercat inaugura l’exposició de vestits de reines de l’Encontre
03/02/2017 -

Les festes falleres s’acosten i les falles calfen motors amb moltes activitats. Hui a la nit se celebra el sopar homenatge a la Fallera Major de Torrent, Carmen Sirvent Garrigues, que estarà acompanyada en tot moment per la seua cort d’honor. Assistiran a l’acte els principals representants de totes les comissions falleres de la ciutat, així com totes aquelles persones que vulguen gaudir d’una nit d’ambient faller.

L’Antic Mercat acull, demà a les 20.00 h, la inauguració de l’exposició de vestits de reines de l’Encontre i Àngel de Resurrecció. Així es podran contemplar els vestits que van lluir durant el Diumenge de Resurrecció algunes de les reines que ha tingut Torrent al llarg de la història.

La música també estarà present este cap de setmana en el concert de bandes d’iniciació de la Unió Musical de Torrent i CC, acte que tindrà lloc dissabte a les 19.00 h en la Caixa Rural. A la mateixa hora de diumenge, l’Auditori de Torrent acull Viva Broadway, un espectacle que fa un recorregut pels musicals amb més èxit del món, i que han sigut representats en el circuit de teatres de Broadway. Entre els musicals que s’interpretaran es troben Grease, Mamma Mia, Hairspray, Chicago, Cabaret, Evita i Cats, entre molts altres.

Els amants de l’esport podran participar, diumenge al matí, de la I Marató MTB Ciutat de Torrent. El tret d’eixida es donarà a les 9.00 h en la plaça de Pedro Iturralde Ochoa. El recorregut consta d’una distància total de  56,00 metres.

Diumenge al matí les activitats religioses seran les protagonistes. D’una banda, la germandat de Jesús davant del Sanedrí organitza un assaig solidari que  començarà a les 11.00 h en la plaça Major i es dirigirà fins a la parròquia de Montsió. De l’altra, la falla Sants Patrons celebra la processó, trasllat i posterior missa en commemoració de la Mare de Déu dels Desemparats. La processó començarà a les 11.00 h des del casal de la comissió i es dirigirà a la parròquia de Montsió, on diran missa a les 12.00 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + nou =