caixa popular

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, rep al President del Govern

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, rep al President del Govern
04/09/2017 -

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría ha rebut al President del Govern, Mariano Rajoy durant la seua visita a Alboraia en la platja de la Patacona on va tenir lloc la trobada interparlamentaria del PP que marca l’inici del nou curs polític.

Durant la recepció, l’alcalde va intercanviar algunes paraules amb el president del Govern, l’agenda del qual, exclusivament de partit, els va impedir compartir més temps per a demandar al govern central una millor atenció als municipis així com tractar temes pendents que afecten molt als veïns i veïnes d’Alboraia.

Entre els temes que l’alcalde Miguel Chavarría haguera volgut tractar amb el president del govern, destaca el “pagament a proveïdors” que els seus companys del PP van deixar com a regal en el municipi i que va ascendir a més de 30 milions d’euros. Aquests deutes s’estan pagant actualment a través de la retenció del 50% del PEU. Haguera sigut interessant estudiar la possibilitat de rebaixar substancialment aquest percentatge, per a atendre millor les necessitats actuals dels alboraiers.

També haguera volgut argumentar-li al president que el tercer carril de la V-21 no és la millor opció ni per a València ni per a Alboraia i que tenim millors solucions sense ocupar més horta. L’alcalde reitera que a més “tenim pendents els accessos al polígon d’Alboraia, hui inexistent i la millora dels accessos a Port Saplaya i Patacona, així com la parada del tren de rodalies, que els donaria un millor servei als nostres nuclis de platja, fins i tot a part de l’horta, però no obstant això seguim patint cada dia més les barreres d’aquestes infraestructures, tant de l’autovia com de les vies del tren”.

Així mateix, Chavarría lamenta que tampoc el President de la Generalitat, Ximo Puig haja pogut tractar amb el president en la seua inesperada visita “aspectes importants per a tots els valencians i valencianes”.

Malgrat tot, l’alcalde d’Alboraia no ha dubtat a saludar a Mariano Rajoy durant la seua visita i “donar-li la benvinguda com a president de tots els espanyols”. “Lo cortés no quita lo valiente”, ha explicat Miguel Chavarría.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris