25n
25N
25N

L'Ajuntament tanca els vint mercats de venda no sedentària dels barris de València

L'Ajuntament tanca els vint mercats de venda no sedentària dels barris de València
13/03/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de la regidoria de Comerç, ha suspés fins a nou avís els 20 mercats de venda no sedentària que se celebren en els diferents barris de la ciutat de València.

“Es tracta d’una mesura més que posem en marxa per evitar les concentracions nombroses de gent al carrer i proporcionar les condicions necessàries perquè la gent estiga a casa i evitem més contagis en els pròxims dies i setmanes”, ha dit el regidor Galiana.

L’Ajuntament avisarà, arribat el moment, de la fi de la suspensió que afecta la celebració dels mercats de venda no sedentària. Aquest decret afecta tant als mercats de barri com als extraordinaris (rastre, i productes antics del centre històric).

Galiana ha explicat que el primer “és atendre a la salut de les persones i atendre al nostre deure de garantir les condicions de màxima salut de la ciutadania”.

D’altra banda, el regidor de Comerç ha confirmat que els Mercats Municipals sí que estaran oberts per a garantir l’abastiment de menjar i de producte fresc a la població.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

bombers
CCCC
Valencia activa