25n
25N
25N

L’Ajuntament reconeix el treball fet pel primer voluntariat ambiental d’estiu a la Devesa

L’alcalde, Joan Ribó, ha destacat l’estima al medi ambient de voluntaris i voluntàries

L’Ajuntament reconeix el treball fet pel primer voluntariat ambiental d’estiu a la Devesa
10/11/2016 -

El voluntariat ambiental de Creu Roja València que ha participat els tres mesos d’estiu en diverses tasques de sensibilització, informació i prevenció de risc d’incendis al bosc de la Devesa ha rebut el reconeixement a la seua important tasca per part de l’Ajuntament de València en un acte a l’hemicicle de l’edifici consistorial presidit per l’alcalde, Joan Ribó, i que ha comptat amb la participació del regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, i el president provincial de Creu Roja a València, Rafael Gandía. 

318 voluntaris i voluntàries han rebut un diploma que els reconeix la seua dedicació i la seua aportació a la preservació en condicions òptimes d’una part fonamental del parc natural de l’Albufera. La seua tasca s’ha desenvolupat durant els caps de setmana dels mesos de juliol, agost i setembre, en col·laboració amb el Servici Devesa-Albufera.

“Vull agrair públicament la tasca que heu fet com a voluntaris i voluntàries. Cal posar en valor la vostra dedicació simplement per estima al medi ambient i als recursos naturals de la nostra ciutat”, ha expressat Ribó directament al voluntariat present a l’acte.

Per la seua part, Campillo ha manifestat la seua esperança per repetir l’experiència d’enguany als anys pròxims, donada la gran labor que ha realitzat el voluntariat ambiental este estiu passat. “El Govern de la Nau té com a objectiu primordial la conservació del llac de l´Albufera i la seua Devesa. Considerem essencial la investigació per conèixer l’estat de la flora, la fauna, els paisatges i els seus usos, així com la vigilància i control de la zona, els treballs de recuperació d’ecosistemes i manteniment i l’educació i comunicació ambiental. En este sentit ha sigut molt satisfactòria l’aportació del voluntariat ambiental”, ha destacat.

D’una altra banda, Gandía ha afirmat que este projecte “ha permés implicar la societat valenciana amb el manteniment i la defensa d’un dels parcs naturals periurbans més importants d’Europa”.

A l’acte també han estat presents la vicepresidenta local de Creu Roja a València, Amparo Pérez, i el cap del Servici Devesa-Albufera, Antonio Vizcaíno.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =