25n
25N
25N

L'Ajuntament posa a la disposició del Servei d'Informació de la Mancomunitat als seus tècnics d'ADL

L'Ajuntament posa a la disposició del Servei d'Informació de la Mancomunitat als seus tècnics d'ADL
02/04/2020 -

La Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sueca vol informar la ciutadania que, durant aquesta situació extraordinària d’emergència sanitària i confinament, el Servei telefònic d’Informació Ciutadana, creat després de la declaració de l’Estat d’Alarma, s’està prestant de manera coordinada i centralitzada des de l’Agència de Desenvolupament Local de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, per a poder oferir una informació més completa i especialitzada en tots els àmbits, i optimitzar recursos.

“La Regidoria responsable de l’ADL de l’Ajuntament de Sueca participa en aquest Servei d’Informació essencial, oferint tots els seus recursos a fi d’atendre el gran nombre de dubtes i consultes que poden plantejar-se ciutadans i ciutadanes de qualsevol municipi pertanyent a la Mancomunitat, que treballen com a autònoms, que tenen empreses, que estan patint un ERTO, etc., i que estan veient afectada la seua situació laboral en aquests moments tan complicats que estem vivint. Volem arribar a totes les poblacions de la Mancomunitat, oferint el nostre personal i serveis amb la finalitat d’optimitzar recursos i prestar un millor assessorament”, ha explicat el regidor responsable de l’ADL, Joan Carles Vázquez.

Per a això, s’ha posat a la disposició d’aquest Servei coordinat des de la Mancomunitat, a tots els tècnics de l’ADL de l’Ajuntament de Sueca, per a solucionar tots els dubtes i qüestions que puguen sorgir en matèria legal, burocràtica, etc. Els interessats poden cridar a la Mancomunitat i, des d’allí, se’ls derivarà als tècnics especialitzats els quals els informaran i assessoraran. Les consultes es podran realitzar per telèfon (96 171 70 07 ext. 2009) o a través de correu electrònic (adc@mancomunitatrb.es), en horari de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 1 =