25n
25N
25N

L'Ajuntament oferirà assessorament en la gestió de les incidències que es produïsquen durant la Cordà

L'Ajuntament oferirà assessorament en la gestió de les incidències que es produïsquen durant la Cordà
10/08/2016 -

L’Ajuntament de Paterna comptarà enguany per primera vegada amb un registre d’incidències dels danys, tants físics com a materials que es produïsquen com a conseqüència de la Cordà que se celebrarà el pròxim 28 d’agost.

L’alcaldessa en funcions hi ha assenyalat que esta mesura “pretén agilitzar els tràmits de resolució de les incidències que registra l’Ajuntament els dies següents a la Cordà i que majoritàriament corresponen a desperfectes en les fatxades de les finques, com a taques pel fregament dels coets, cremades de persianes o picades en els vidres”.

En eixe sentit Nuria Campos ha volgut subratllar que “des de l’Ajuntament es prenen totes les mesures per a evitar els possibles danys, a través de l’engabiat de les vivendes, i estructures de fusta i metall per a protegir vidres, però sempre pot produir-se algun estropellament que els veïns poden reclamar per a la seua reparació”.

Per a això, a partir del 30 d’agost, i durant quinze dies, s’instal·larà una taula en l’Ajuntament amb un informador perquè els afectats puguen rebre assessorament dels procediments que s’han de seguir per a presentar la seua reclamació, així com la documentació necessària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − quinze =