25n
25N
25N

L'Ajuntament ofereix formació online i gratuïta per a la ciutadania

L'Ajuntament ofereix formació online i gratuïta per a la ciutadania
15/01/2020 -

L’Ajuntament ofereix formació en línia i gratuïta a un nombre il·limitat de persones empadronades a València i registrades en l’Agència d’Ocupació de València Activa «perquè milloren les seues competències, optimitzen les seues possibilitats en la cerca d’ocupació, o garantisquen la viabilitat i el creixement dels seus projectes». Així ho ha explicat hui la regidora de Formació i Ocupació, Pilar Bernabé, durant la presentació d’aquesta iniciativa «que pretén arribar, a través de la web de València Activa, al major nombre de valencians i valencianes perquè milloren, per exemple, les seues competències digitals».

«Es tracta d’una formació oberta dirigida tant a persones que estan en situació de desocupació, com a emprenedors i emprenedores o persones que treballen que vulguen aprofundir en alguna matèria de les quals s’imparteixen», ha aclarit la regidora.

En concret, aquesta oferta formativa es plasma en 4 cursos MOOC (cursos massius oberts en línia) d’entre 20 i 30 hores i 35 píndoles formatives d’entre 4 i 5 hores de diferents àrees com a competències digitals; habilitats personals per a la cerca d’ocupació, màrqueting digital, comerç electrònic i tecnologies habilitadores.

Els MOOC seran sobre ‘Gestió de projectes’, ‘Disseny web HTML5+CSS’, ‘Grow Hacking’ i ‘Aprenentatge en contextos digitals’. D’altra banda, en les píndoles es tractaran matèries demandades pel mercat laboral com ara ‘Tècniques de màrqueting online, cercadors, mitjans socials i mòbil’, ‘Transformació digital de l’empresa’, ‘Botiga virtual: Prestashop’ o ‘Emprenedoria i lideratge’.

«Aquesta formació online presenta múltiples avantatges entre les quals destaquen l’eliminació de barreres geogràfiques i la flexibilitat horària, per la qual cosa es podrà accedir des de qualsevol lloc i a qualsevol hora», ha remarcat Pilar Bernabé.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − un =

mercat medieval ontinyent