25n
25N
25N

L'Ajuntament millora el col·legi públic del Perelló

L'Ajuntament millora el col·legi públic del Perelló
18/09/2017 -

L’Ajuntament del Perelló destinarà més de 20.000 euros de les seues arques municipals a escometre treballs de condicionament i millora en el Nou Col·legi del Perelló.

El Consistori ha invertit només en aquesta última setmana 6.432,43 € en la instal·lació d’un tendal de grans dimensions en la zona de pati dels alumnes d’Infantil.

A més, en les pròxims setmanes, el CEIP del Perelló es beneficiarà d’altres millores en les seues instal·lacions, tals com un reixat de separació, amb tres portes, entre la zona esportiva i la zona escolar; xarxes de contenció al voltant del pati, baranes per a dirigir als alumnes des de la porta del centre cap al pas de vianants i un clos d’ocultació de la zona de jocs dels alumnes d’infantil, entre altres.

Tots aquests treballs s’integren en el pla inicial d’inversions aprovat per l’Alcaldia amb motiu de la recent construcció del centre escolar municipal, a fi de satisfer les necessitats dotacionals dels alumnes perelloneros.

El Consistori continua promovent actuacions de millora en el centre educatiu municipal amb l’objectiu d’impulsar unes condicions òptimes d’ensenyament per als alumnes d’infantil i primària del CEIP El Perelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + huit =

CCCC
torrent