25n
25N
25N

L’Ajuntament inicia obres de millora de l’espai públic a Patraix

L’Ajuntament inicia obres de millora de l’espai públic a Patraix
05/08/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que han començat les obres de millora de l’espai públic en diferents carrers de Patraix, amb un pressupost de 282.071 euros. Estaran finalitzades en quatre mesos.

La superfície sobre la qual s’actua és de 3.200 m2. Els treballs permetran la peatonalització del carrer del Convent de Jesús, al costat de l’antic hospital Pare Jofré, el reforç del ferm al carrer de l’Humanista Mariner i Assagador de les Monges i la repavimentació als carrers del Beat Nicolau Factor i Assagador de les Monges. Amb esta obra, el barri de Patraix tindrà 16 nous arbres.

Sarrià ha recordat que l’import de les obres puja a 282.071 euros, finançats amb l’aportació que va fer l’agent urbanitzador del sector de Patraix, per la qual cosa no suposa cost per a les arques municipals.

D’altra banda, s’ha redactat el projecte de pavimentació al barri de Patraix corresponent a les inversions previstes en la consulta ciutadana en barris. Els veïns, en este cas, van seleccionar un projecte que té un cost de 48.529 euros.

Este projecte, les obres del qual s’iniciaran al setembre, permetrà la reurbanització d’un tram del carrer de Campos Crespo, a Patraix, entre els carrers de Xera i Jacint Labaila i Vicente Parra i Doctor Marañón. Les obres tenen un termini d’execució de dos mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =