caixa popular

L'Ajuntament i la Fundació AGM col·laboren en la prevenció de la soledat de les persones majors

L'Ajuntament i la Fundació AGM col·laboren en la prevenció de la soledat de les persones majors
11/07/2017 -

L’Ajuntament de València i la Fundació AGM (Amics de la Gent Major) han signat hui un conveni de col·laboració per a treballar de forma conjunta en la detecció i suport a les persones majors que patixen situacions de soledat. La regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, ha presidit l’acte de formalització de l’acord amb l’entitat, l’objectiu principal de la qual és identificar les persones que patixen soledat. 

L’Ajuntament de València continua treballant en la lluita contra el desemparament de les persones majors i fa un pas més signant un conveni amb esta associació que ajuda ja més de 200 persones en diferents municipis valencians.

Sandra Gómez ha subratllat la labor que exercix l’Ajuntament a través dels centres municipals d’Atenció a les Persones Majors, a l’hora de detectar els usuaris que patixen situacions de desemparament.

La Fundació AGM té com a objectiu ajudar les persones majors perquè se senten acompanyades i integrades en la societat. Per a això, disposa d’una xarxa de voluntaris que col·laboren amb l’associació i que tracten de forma personalitzada els casos detectats. En este sentit, des de la Regidoria de Persones Majors s’aposta per convenis amb projectes com este, que contribuïxen a garantir una vida més saludable i íntegra a este col·lectiu.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios