25n
25N
25N

L'Ajuntament i la Federació del Comerç de Llíria presenten la programació especial de Nadal

L'Ajuntament i la Federació del Comerç de Llíria presenten la programació especial de Nadal
05/12/2017 -

L’Ajuntament de Llíria i la Federació del Comerç reforcen la seua col·laboració en el disseny i organització de la programació especial de Nadal, amb importants novetats gràcies al treball i implicació simultània entre les àrees de Gestió Cultural i Comerç, Joventut i Infància, i Festes.

Este matí, els responsables de cada regidoria i representants del comerç local han presentat la campanya nadalenca d’enguany, que arranca el pròxim 13 de desembre baix el lema “El millor nadal està ací”, pensada per a veïns i visitants.

“És una de les programacions més completes dels últims anys, perquè integra activitats pensades per a tots els públics, i la inestimable aportació de la Federació del Comerç, ja que els veïns tenen a la seua disposició tots els serveis i productes, amb una atractiva oferta d’oci, sense eixir de Llíria”, ha destacat el regidor de Gestió Cultural i Comerç, Paco García. A més, “els carrers lluiran com mai abans gràcies a l’I Concurs de engalanament d’arbres de nadal”.

En este sentit, la gran novetat de la programació d’enguany és la celebració de les primeres campanades de cap d’any, amb la instal·lació d’una gran pantalla en la plaça Major per a acomiadar conjuntament el present any i donar la benvinguda a 2018.

Així mateix, des de l’àrea d’Infància i Joventut s’ha volgut destacar l’enfocament juvenil de gran part de les activitats de la programació, integrant per primera vegada “activitats exclusives per al púbic jove, com és la festa de cap d’Any amb una discomóvil en la plaça Major”, tal com ha destacat la regidor d’Infància i Joventut, Mª Cruz García.

“Enguany serà el de major implicació ciutadana en esta programació tan especial: els clubs esportius participaran, per primera vegada, amb altres entitats locals, en la cavalcada de reis, la comunitat educativa com sempre en el Festival de Cors Escolars “Cantem al Nadal”, o novetats com la recollida de les cartes dels patges reals en les Termes Romanes de Mura, activitats que s’unixen a les ja tradicionals que any rere any organitzem des de l’Ajuntament”, ha ressaltat el regidor de Festes, Pedro Vicente.

Per la seua banda, des de la Federació del Comerç s’ha volgut destacar l’augment en el nombre de premis per a canviar en els comerços federats de Llíria durant este nadal, amb més de 2.000 euros en premis directes i el repartiment de 70.000 “miquels” entre els clients per a participar en diferents activitats, “un gran esforç realitzat des de la Federació amb l’expectativa que esta campanya va a ser una de les millors per al comerç local, gràcies al treball conjunt realitzat per l’Ajuntament i la Federació”, ha subratllat el seu president, Jorge Navarro.

Fins al pròxim 11 de gener, la programació d’este nadal concentrarà de nou música, tradició, solidaritat, màgia i il·lusió, amb una variada oferta lúdica per a xicotets i majors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 5 =

bombers
bombers