25n
25N
25N

L’Ajuntament i els representants d’associacions veïnals d’Ontinyent es reuneixen per tractar el futur del solar del Regall

Es plantegen possibles solucions per adequar la zona i millorar la imatge del centre històric de la ciutat

L’Ajuntament i els representants d’associacions veïnals d’Ontinyent es reuneixen per tractar el futur del solar del Regall
02/03/2017 -

Representants de les associacions veïnals integrades al Consell Veïnal, així com regidors del Govern d’Ontinyent, es reunien aquest dimecres per tractar el futur del solar del Regall, situat a pocs metres de l’edifici de l’Ajuntament. Cal recordar que en una de les reunions del Consell Veïnal de l’any passat es va plantejar la possibilitat de millorar l’esmentat solar donada la seua situació en el centre històric d’Ontinyent, i així millorar la imatge turística de la ciutat.

A la reunió d’aquest dimecres, el regidor de Territori, Jaime Peris, va explicar que molts dels terrenys del Ravalet són privats, i va recordar que el planejament general preveu en este solar una zona verda, un edifici d’usos administratius i un edifici de vivendes. A esta reunió també van assistir els regidors de Govern Obert, Joan Sanchis, i la regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González.

Jaime Peris explicava que al llarg dels últims anys, l’Ajuntament ha anat adquirint terrenys a l’espai del Ravalet, però encara queden propietats amb les quals no s’ha pogut arribar a un acord econòmic per a la seua adquisició. Cal recordar que l’Ajuntament no pot pagar el preu que demanen els propietaris, sinó aquell que estableixen els informes tècnics.

Els representants de les associacions integrants del Consell Veïnal han plantejat també la possibilitat d’adequar la zona de manera provisional. Esta proposta ha sigut molt valorada per l’Ajuntament però caldria una cessió per part dels propietaris que no s’ha produït.

Finalment, tant Ajuntament com representants veïnals han manifestat la seua voluntat perquè es puga arribar a un acord amb els propietaris per tal que esta zona puga adecentar-se com altres zones de la ciutat, tot i esperant que la situació econòmica permeta escometre actuacions definitives. Francisco Malpartida, portaveu del Consell Veïnal, ha valorat positivament les actuacions fetes a la zona de Benarrai o de l’aparcament de Paduana, manifestant tots els presents que s’estudie en què altres llocs poden dur-se endavant actuacions en aquest sentit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − dotze =