25n
25N
25N

L’Ajuntament de Torrent signa amb els instituts l’acord de col·laboració del Programa Aula Compartida

Els IES Veles e Vents i Serra Perenxisa participaran en el segon i tercer trimestre en estos tallers que pretenen reduir l’absentisme escolar

L’Ajuntament de Torrent signa amb els instituts l’acord de col·laboració del Programa Aula Compartida
16/02/2017 -

L’Ajuntament de Torrent i els IES Veles Vent i Serra Perenxisa han signat els acords de col·laboració per a l’execució del Programa Aula Compartida, PAC, en el curs 2016/2017. Un programa impulsat des de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport dirigit als alumnes d’Educació Secundaria Obligatòria dels centres sostinguts amb fons públics que impartixen este nivell d’estudis. La iniciativa té com a finalitat previndre i reduir l’absentisme i l’abandonament prematur del sistema educatiu mitjançant la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent.

El PAC permetrà als alumnes la realització de pràctiques prelaborals, amb la presència de professorat, amb personal en la Brigada d’Obres per a la realització de tasques de pintura i en l’Àrea d’Urbanisme amb tasques de jardineria i mediambientals. Unes activitats que es duran a terme durant el segon i tercer trimestre i que reforçaran les competències clau i les aptituds dels alumnes i oferiran un espai alternatiu que millora la seua experiència educativa.

Des de la Delegació d’Educació i Dinamització Lingüística es dóna suport a totes les iniciatives que milloren el procés educatiu dels alumnes i els ajuden personalment. Així, ho ha recalcat la regidora de l’àrea, Patricia Sáez: “El Programa Aula Compartida crearà també un entorn de cooperació dins de la nostra àrea geogràfica i optimitzarà el desenvolupament personal, social i emocional de l’alumnat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =