caixa popular

L'Ajuntament de Picassent premia el rendiment acadèmic i l'afany de superació de 24 alumnes del municipi

24 alumnes de 6é de primària del municipi han sigut premiats pel seu esforç durant el curs present.

L'Ajuntament de Picassent premia el rendiment acadèmic i l'afany de superació de 24 alumnes del municipi
16/06/2017 -

A un saló de plenaris ple de gom a gom, l’alumnat va rebre el diploma acreditatiu i un obsequi de l’Ajuntament de les mans de l’alcaldessa, Conxa Garcia, i la regidora d’Educació, Belen Bernat. Totes dos animaren els joves estudiants a continuar amb el mateix esperit de sacrifici i de tenacitat en la nova etapa de secundària que començaran el pròxim mes de setembre.

A l’acte també van estar presents les famílies de l’alumnat i els directors i directores dels centres educatius. Els guardonats i guardonades són:

Maria Sánchez Muñoz, Marc Hervás Garcia, Manuel Maset Rodrigo, Alejandro Dolz Gaya, Mar Gómez Garrido, Julia Alapont Jareño, del CEIP Príncep d’Espanya.

Eric Martínez Cebriá, Salvador López Hervás, Nadia Chabi Nadal, Pablo Aparicio Quesada, Esther Rosell Marcelo, Maria Villena Martínez, del CEIP Mare de Déu de Vallivana.

Iván Albert Fernández, Lucía Alcaraz García, Fernando Cañete Morató, Belén Pérez Fernández, Carla Romero Soria, Pilar Serra Ortega, del Col·legi Sant Cristòfor Màrtir.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris