25n
25N
25N

L'Ajuntament de Mislata i ACEM s'alien per a promocionar el comerç local

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el president de l’associació, José Salas, signen el conveni de col·laboració entre les dos entitats

L'Ajuntament de Mislata i ACEM s'alien per a promocionar el comerç local
14/12/2017 -

Amb la campanya de Nadal ja en marxa i a escassos tres dies del lliurament dels Premis al Comerç Local 2017, l’Ajuntament de Mislata i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Mislata (ACEM) han escenificat este matí la bona sintonia que existix entre les dos entitats i el seu compromís per a treballar conjuntament en la promoció de les tendes i establiments comercials de la ciutat.

El sector serveis és el principal motor econòmic i de creació d’ocupació a Mislata, raó per la qual el suport al comerç local constituix una de les prioritats de l’Ajuntament. Com explica l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “ací tenim molt poc sòl industrial i qui tira del carro de la nostra economia local són les xicotetes i mitges empreses, els autònoms i els emprenedors. Per açò, tenim molt clar que hem de conjuminar esforços i anar de la mà del sector serveis, perquè si a ells els va bé, açò redundarà en benefici de tota la ciutadania”.

Durant tot l’any, la regidoria de Comerç promou diferents iniciatives encaminades a dinamitzar i potenciar este teixit comercial, activitats en les quals sempre col·labora ACEM. Però a més, l’associació també promou les seues pròpies campanyes, com la celebració del Black Friday, la passarel·la “Mislata està de moda” o el mercat ambulant del Dia de la Mare. Per a ajudar-los a finançar estes activitats de promoció comercial, l’Ajuntament i ACEM han arribat a un acord de col·laboració que han subscrit este matí l’alcalde i el president de l’associació, José Salas. En la signatura de l’acord també han estat presents la regidora de Comerç, Mayka Tarín, i el tresorer d’ACEM, Antonio Jiménez.

Després de la signatura de l’acord, Bielsa ha felicitat als responsables d’ACEM per la seua labor i ha posat en valor la riquesa i diversitat del comerç local de Mislata: “a Mislata podem trobar el mateix que en qualsevol de les grans superfícies que tenim al nostre al voltant, a més d’altres aspectes com la proximitat i la confiança que el client no va a trobar en els centres comercials”. I amb el Nadal molt a la vora, l’alcalde ha aprofitat per a traslladar un missatge clar: “Si comprem a Mislata, ajudem a millorar la nostra ciutat. I d’açò es tracta. Si vivim ací, comprem ací”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − huit =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa