25n
25N
25N

L'Ajuntament de Llíria, la Germandat de Sant Miquel i les parròquies del municipi acorden no realitzar les celebracions patronals enguany

L'Ajuntament de Llíria, la Germandat de Sant Miquel i les parròquies del municipi acorden no realitzar les celebracions patronals enguany
03/07/2020 -

Representants de l’Ajuntament de Llíria, la Germandat de Sant Miquel i les tres parròquies de la localitat han acordat la no celebració de les festes de Sant Miquel enguany pels següents motius:

-La crisi sanitària de la Covid-19, que impedeix poder realitzar-les amb totes les garanties de seguretat necessàries i amb els seus actes tradicionals i emblemàtics.

-La impossibilitat de realitzar els actes religiosos de carrer, com la Baixà o la processó, part també fonamental d’aquestes celebracions patronals, com marca l’acord de 19 de juny del Consell sobre mesures de prevenció enfront de la Covid-19.

-En un exercici de prudència, responsabilitat i respecte cap a les víctimes, tampoc resulta adequada la seua celebració, i ja que a més són inevitables les concentracions massives de persones en els actes festius.

No obstant això, dins de l’agenda cultural estable, l’Ajuntament de Llíria programarà diversos actes culturals de format reduït en la segona quinzena de setembre perquè els veïns i veïnes puguen continuar gaudint de propostes d’oci en aquestes dates.

Igualment, s’anuncia que el monestir de Sant Miquel estarà tancat durant el mes de setembre amb la finalitat d’evitar el gran nombre de visites que tradicionalment es produeixen durant eixos dies al centre religiós.

Finalment, l’Ajuntament de Llíria, la Germandat de Sant Miquel i les tres parròquies de la localitat esperen poder realitzar amb normalitat les festes en 2021, per a compartir novament tots junts, veïns i visitants, aquestes celebracions tan emblemàtiques del calendari festiu i de les tradicions culturals i religioses de la nostra ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − tres =