caixa popular

L'Ajuntament de Llíria inverteix 14.543,32 euros per a la modernització del comerç local

Un total de 22 comerços es beneficien de les subvencions del pla municipal d’actualització de la imatge i noves tecnologies del comerç local 2017

L'Ajuntament de Llíria inverteix 14.543,32 euros per a la modernització del comerç local
04/08/2017 -

L’Ajuntament de Llíria ja ha publicat la llista de comerços que es beneficiaran finalment de la línia de finançament que estableix el pla municipal d’actualització de la imatge i noves tecnologies del comerç local 2017.

D’aquesta forma, seran 22 establiments comercials els que rebran un total de 14.543,32 euros per a millorar no solament la seua imatge corporativa, sinó també les seues instal·lacions i equips informàtics. Així mateix, enguany s’oferien per primera vegada noves línies d’ajudes per a desenvolupar activitats que permeten aconseguir el certificat Green Commerce o cobrir les despeses de participació en les fires de Llíria.

Per a fer efectiu el cobrament de les subvencions, els comerços beneficiaris hauran de presentar tota la documentació requerida abans del 16 d’octubre.

Amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat econòmica del xicotet i mitjà comerç local, millorant la seua competitivitat i visibilitat, des de la regidoria de Comerç s’ha tornat a apostar per aquest pla estratègic de dinamització econòmica, que enguany ha oferit nou línies d’ajudes que compten amb fins un 40% de subvenció de la inversió total.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 4 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC