caixa popular

L'Ajuntament de Burjassot renova tota la il·luminació de l'Ermita de Sant Roque

L'Ajuntament de Burjassot renova tota la il·luminació de l'Ermita de Sant Roque
26/06/2017 -

És una de les joies arquitectòniques del municipi i la llar dels patrons de Burjassot. L’Ermita de Sant Roc i de la Verge del Cap, de la cura del qual i manteniment regular s’encarrega l’Associació d’Amics de Sant Roc, ha experimentat una recent millora en les seues instal·lacions. Tal com han comunicat representants de l’Associació Amics de Sant Roc, la instal·lació lumínica requeria una renovació, ja que, últimament, estava havent-hi incidències a causa de l’alt consum de l’antiga instal·lació.

Així, després de diverses reunions amb els tècnics del Consistori, l’Ajuntament de Burjassot ha assumit la renovació de tot el sistema d’il·luminació de l’Ermita, substituint totes les velles bombetes, tubs i focus, per uns altres d’il·luminació Led, el consum de la qual és notablement menor a l’antic sistema. Tot el treball de substitució i renovació de la il·luminació de l’Ermita va ser exercit per operaris de la Brigada Municipal d’Obres, a principis del mes de juny. La renovació ha sigut integral, canviant-se totes les bombetes de tots els llums, tubs, focus, al·lògens, plafons, etc.

En les tres imatges adjuntes, s’observa a la Brigada Municipal treballant, una fotografia amb el detall de la nova il·luminació i una imatge amb quatre representants de l’Associació d’Amics de Sant Roc, al costat de la imatge del patró, Sant Roc, que també llueix ja amb nova il·luminació.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats