25n
25N
25N

L’Ajuntament de Burjassot publica les bases per a la contractació d’un agent d’Igualtat

El personal seleccionat treballarà 35 hores setmanals de l’1 d’abril al 31 de desembr

L’Ajuntament de Burjassot publica les bases per a la contractació d’un agent d’Igualtat
03/03/2017 -

L’Ajuntament de Burjassot ha publicat les bases de la convocatòria per a la contractació d’un Agent d’Igualtat com a personal laboral i per a la posterior creació d’un a borsa de treball. Aquestes bases tenen per objecte la materialització de la subvenció atorgada per la Direcció general de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere per a aquesta contractació i creació de borsa de treball, amb la finalitat de promoure i seguir integrant la igualtat en les polítiques municipals i de prestar assessorament especialitzat a les dones.

L’Ajuntament de Burjassot ha fixat el període de contractació de l’Agent d’Igualtat entre l’1 d’abril i el 31 de desembre de 2017, la contractació es realitzarà a partir de les modalitats contemplades en la Llei de l’Estatut dels Treballadors i la jornada laboral del personal seleccionat serà de 35 hores setmanals. El salari brut ordinari mensual serà el propi de la figura de tècnic A2 laboral de Serveis Socials.

Entre les principals funcions que haurà de realitzar la figura de l’Agent d’Igualtat en el seu lloc de treball, estan, entre unes altres, la d’informar i assessorar a les dones sobre recursos, serveis, formació, etc, accions de prevenció i detecció de violència de gènere, elaboració, implementació i avaluació de plans d’Igualtat municipals o dissenyar i gestionar programes de sensibilització, informació i formació en matèria d’igualtat.

Les sol·licituds hauran de presentar-se, en el Registre de l’Ajuntament de Burjassot en el termini de set dies hàbils, a explicar des de l’endemà de la seua publicació en el BOP (publicades). Tots els requisits necessaris per a optar a aquest lloc de treball, així com les instàncies i documents acreditatius pertinents a presentar estan arreplegats en les bases de la convocatòria que ja està disponible per a la seua consulta en el Tauler d’anuncis de l’Ajuntament, en la Seu Electrònica de l’Ajuntament i en el Portal de Transparència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 15 =