caixa popular

L'Ajuntament d'Alboraia contracta a vuit joves durant un any

·Les contractacions s’han gestionat a través de les subvencions del SERVEF

L'Ajuntament d'Alboraia contracta a vuit joves durant un any
28/07/2017 -

Vuit joves inicien avui el seu contracte d’un any en diferents departaments de l’Ajuntament d’Alboraia on desenvoluparan treballs d’interés general i social a través dels programes EMCUJU (Ocupació Qualificada Juvenil) i EMPUJU (Ocupació Pública Juvenil) de la Generalitat Valenciana, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil cofinançat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef).

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarria ha donat la benvinguda als nous treballadors i ha explicat que “les subvencions es troben cofinançades pel Fons Social Europeu i permeten l’execució de projectes que reverteixen benefici a la població, alhora que ofereixen ocupació”. A la presentació, també ha acudit el regidor de Joventut, Ismael Rubio.

Els joves contractats participaran en diferents projectes municipals tals com el desenvolupament el Pla Estratègic de Joventut, l’ordenació de l’expedient de recursos humans, donaran suport administratiu, treballaran en l’àrea de promoció econòmica i en la de relacions institucionals així com en la creació d’una aula diversificada educativa.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats