25n
25N
25N

L'Ajuntament col•labora amb Fesord en la promoció i integració social de les persones sordes a Paterna

El consistori presta, a través de la Fundació Fesord, servicis d’interpretació i formació en la llengua de signes tant presencials com online per a facilitar l’atenció i l’accés a la informació de les persones sordes

L'Ajuntament col•labora amb Fesord en la promoció i integració social de les persones sordes a Paterna
14/06/2016 -

L’Ajuntament de Paterna col·labora amb la Fundació Fesord de la Comunitat Valenciana en la promoció, accessibilitat i participació social de les persones sordes en el municipi de Paterna.

Amb aquest fi, el consistori ha subscrit un acord pel qual contracta els serveis d’aquesta entitat valenciana per convertir l’Ajuntament de Paterna en una administració completament accessible a les persones amb discapacitat auditiva, contribuint així a la supressió de barreres de comunicació.

D’aquesta manera, i a través de Fesord, l’Ajuntament de Paterna prestarà serveis d’interpretació de signes, tant presencials com no presencials a través de la plataforma SVisual i de formació de treballadors en la llengua de signes amb l’objectiu de facilitar als paterners i paterneres sords/es o amb discapacitat auditiva l’accés a la informació i a la comunicació tant administrativa com d’interès turístic-cultural mitjançant la seua traducció a la llengua de signes.

Així mateix, la Fundació cedirà a l’Ajuntament un bucle magnètic amb la finalitat de prestar el servei d’accessibilitat a la informació amb tecnologies de suport a la comunicació oral mentre que l’Ajuntament fomentarà l’ocupació de persones sordes.

Amb motiu del Dia Nacional de les Llengües de Signes, l’Ajuntament de Paterna ha comptat hui amb dos intèrprets de signes a les portes del consistori que han explicat als ciutadans la importància de la integració d’aquest col·lectiu de persones.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha destacat l’aposta del consistori paterner per facilitar l’atenció directa a les persones sordes mitjançant el desenvolupament d’actuacions que millorin les seues possibilitats de participació, integració i accessibilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

museo prehistoria
museo prehistoria