25n
25N
25N

L’Ajuntament col·labora en la selecció de personal per a la nova gran superfície de Kiwoko a Carcaixent

L’Ajuntament col·labora en la selecció de personal per a la nova gran superfície de Kiwoko a Carcaixent
11/07/2017 -

L’Ajuntament està col·laborant amb Kiwoko en el procés de selecció de personal per a la seua nova gran superfície a Carcaixent, que té previst obrir a finals de juliol en l’àrea comercial del Sector Nord. La cadena especialitzada en productes per a animals de companyia ocuparà, junt a la tenda d’electrodomèstics Worten, un espai comercial de més de 2.000m².
Des del Departament de Promoció Econòmica, s’està col·laborant amb l’àrea de recursos humans de l’empresa per tal de seleccionar els treballadors que formaran part de la plantilla de la nova tenda de Carcaixent. Així, s’ha fet ús de la base de dades del que disposa l’Agència Municipal d’Ocupació per tal de buscar els perfils que més s’adeqüen al que està buscant l’empresa i amb l’objectiu prioritari que es tracte de veïns i veïnes de la localitat.

Fins al moment, 7 de les 8 persones contractades són de Carcaixent tot i que, segons informen de l’empresa, el procés de selecció no està finalitzat ja que encara queden per omplir els llocs de perruqueria i veterinària. Si algú o alguna persona està interessada encara pot inscriure’s en el portal d’ocupació de l’Ajuntament de Carcaixent carcaixent.portalemp.com

Des del Govern de Carcaixent s’ha destacat que l’arribada de les dos grans superfícies al sector nord, a més d’augmentar els llocs de treball a la localitat, «és un símptoma de recuperació econòmica i que per al cas de Carcaixent permetrà reprendre la construcció del Sector Nord, pràcticament paralitzat des de l’inici de la crisi».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent