caixa popular

L'ajuntament aprova els projectes per a realitzar una reforma interior del tanatori municipal

Amb estes actuacions l’empresa concessionària invertirà el pressupost compromés per contracte amb el consistori

L'ajuntament aprova els projectes per a realitzar una reforma interior del tanatori municipal
30/11/2018 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha aprovat este divendres el volum global d’inversió amb 2018 com a horitzó al tanatori municipal. En concret, s’ha donat el vistiplau als projectes que permetran reformar l’interior de les instal·lacions amb un pressupost global final de 2.533.511 euros, on també hi ha incloses les obres autoritzades el passat mes de juliol.

Tal com es va explicar ara fa quatre mesos, l’empresa concessionària que gestiona el tanatori municipal havia de complementar les obres d’adequació i millores del tanatori aprovades en aquell moment amb unes altres inversions que abastaren el pressupost d’inversió compromés per contracte amb l’Ajuntament. Aquest pressupost, superior als 2,5 milions d’euros és el que s’invertirà finalment una vegada s’executen les obres els projectes de les quals s’han aprovat hui.

La regidora de Cementeris, Pilar Soriano, ha destacat «la importància de vetlar per la correcta gestió de les instal·lacions municipals amb el compliment de totes les condicions contractuals amb qualsevol empresa concessionària i oferir a la ciutadania el millor servici públic possible».

Amb les noves intervencions es redissenyaran les sales segons projecte d’equipament, es procedirà a una transformació digital del centre i se substituiran els panells informatius, es milloraran les instal·lacions exteriors per facilitar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, s’adequaran espais de la primera planta on se situa la gestió administrativa i es renovarà i modernitzarà la climatització de les instal·lacions.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + dotze =