25n
25N
25N

L'Agència Valenciana del Turisme multiplica per deu la inversió en el mercat britànic en considerar-ho "de primer nivell per a la Comunitat Valenciana"

L'Agència Valenciana del Turisme multiplica per deu la inversió en el mercat britànic en considerar-ho "de primer nivell per a la Comunitat Valenciana"
07/11/2016 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha anunciat que l’Agència Valenciana del Turisme “multiplica per deu la inversió en el mercat britànic en considerar-ho estratègic de primer nivell per a la Comunitat Valenciana”.

En concret, Francesc Colomer ha anunciat que, en 2017, “iniciarem un pla especial de reforç en el mercat britànic”, per açò des de l’Agència Valenciana del Turisme “destinarem 2.500.000 euros en els exercicis 2017 i 2018 per a incrementar la promoció en el nostre principal mercat, el britànic”.

Així ho ha assegurat Colomer durant la roda de premsa en la qual ha presentat la participació de la Comunitat Valenciana en la fira World Travel Market 2016, així com del pla d’actuacions de l’Agència Valenciana del Turisme en el mercat britànic.

El responsable de Turisme ha ressaltat que el mercat britànic és un “mercat fonamental per a la Comunitat Valenciana que ha tingut un comportament molt positiu en 2016 i tot apunta que en 2017 continuarà en la mateixa senda”.

Cal destacar que el mercat britànic és el principal comprat emissor de turistes estrangers per a la Comunitat Valenciana, de fet entre gener i setembre la Comunitat ha rebut més de 2 milions de turistes britànics, un 14,9% més que en el mateix període del 2015.

Colomer ha assenyalat que l’increment del mercat britànic “demanda una estratègia i una concentració d’esforços d’acord amb l’impacte que genera aquest mercat en nostra la societat, major turisme, més ocupació i major riquesa”, per açò, ha explicat que “Engegarem a partir del pròxim exercici un pla específic per a reforçar el nostre posicionament en el nostre principal mercat internacional”.

Així, el president de l’Agència Valenciana del Turisme ha assenyalat que “la millora de posicionament de la nostra destinació en el Regne Unit es veurà reforçada amb la contractació d’una agència de relacions públiques permanent en el mercat britànic, que ens ajude a millorar posicionament que estarà sempre molt en contacte amb el sector i les marques de la Comunitat Valenciana”.

A més, Francesc Colomer ha anunciat que, per a principis de l’any que ve, “organitzarem una jornada professional per a valorar el mercat britànic amb l’objectiu de saber aprofitar les oportunitats en una conjuntura professional que canvia constantment”.

Cal destacar que el pla especial de reforç del posicionament del turisme de la Comunitat Valenciana en el mercat britànic incidirà en una estratègia de promoció de diferents productes on destaca Mediterrani i Familiar, potenciant el litoral, el sol i els serveis de qualitat, seguretat i oci en les platges per a les vacances britàniques; la Gastronomia, ja que en 2017 és l’any de l’Alimentació de la FAO; Nàutica i Bussege, aprofitant l’eixida de la Volvo Ocean Race a l’octubre del 2017; producte Golf, potenciant la promoció d’aquest producte; així com reforçant altres segments turístics com LGBT.

Durant la presentació, s’ha avançat que durant 2017 l’Agència Valenciana del Turisme participarà en els principals certàmens promocionant la destinació Comunitat Valenciana. En concret, l’Agència Valenciana del Turisme assistirà a la principal fira generalita, la World Travel Market 2017, a més de les fires especialitzades en turisme de golf com el Opens de Golf, i a la principal fira europea en turisme ornitològic The British Bird Watching Fair de Rutland a més de participar en diferents accions promocionals de productes turístics com a ciclisme, bussege o nàutica.

Així mateix, el pla especial de reforç del posicionament del turisme de la Comunitat Valenciana en el mercat britànic que s’inicia en 2017 preveu un programa de màrqueting en línia amb actuacions publicitàries en portals de viatges, agències en línia i cercadors; i a través actuacions de màrqueting en mitjans socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =