25n
25N
25N

Laboralia abordarà l'ús de drons per a ajudar en la prevenció d'accidents laborals

Laboralia abordarà l'ús de drons per a ajudar en la prevenció d'accidents laborals
07/09/2016 -

El Congrés Laboralia 2016 abordarà l’ús de drons per a ajudar en la prevenció d’accidents laborals. Aquesta serà una de les novetats que acollirà el certamen sobre seguretat laboral el pròxim 28 i 29 de setembre en Fira València segons ha avançat la directora general de Treball i Benestar Laboral, Cristina Moreno, que ha presidit el comité organitzador.

La responsable del Invassat ha destacat que “l’aposta per incorporar les noves tecnologies i les xarxes socials al sector de la prevenció multiplicarà la seua eficàcia. Les noves tecnologies poden suposar un gran salt qualitatiu per a donar suport a la seguretat laboral”, ha afirmat.

De la mateixa manera, Laboralia aprofundirà en la seguretat laboral dels sectors emergents de la nostra economia, com la nanotecnologia. “Els nous sectors no estan exempts de riscos laborals”, ha remarcat Moreno, que ha apostat per oferir respostes sobre seguretat laboral a les noves professions que estan sorgint.

Moreno s’ha mostrat satisfeta per la resposta de les empreses i les institucions, ja que ja hi ha registrats prop d’un miler de professionals tant per al Congrés com per a la zona expositiva comercial. Cal recordar que Laboralia torna al calendari de Fira València després d’una absència de cinc anys.

Per a l’organització de la fira d’enguany, Laboralia compta amb un Comité Organitzador presidit per la directora general de Treball i Benestar Laboral, Cristina Moreno, juntament amb representants de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i de la direcció territorial a la Comunitat Valenciana de la Inspecció de Treball i Seguretat Social del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

També formen part del Comité els sindicats CCOO-PV i UGT-PV, la patronal autonòmica CIERVAL, les associacions AESPLA i SERPRECOVA així com les empreses Iberdrola, Mercadona, Martínez Lorente i Ford, entre altres signatures. Màxim Solaz, de Fira València, ocupa l’adreça de Laboralia.

La cita se celebrarà en el mateix escenari i conjuntament amb les fires Ecofira i Egética, amb les quals comparteixen sinergies entorn de la capacitat d’oferir una oferta global molt vinculada a un perfil de visitant relacionat amb la gestió de qualitat i recursos humans. A més, durant eixos dies Fira València també acollirà els certàmens Iberflora i Eurobrico, amb el que es configurarà una oferta global de serveis, tant per a la indústria com per a l’Administració i el medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 2 =