25n
25N
25N

Labora gestiona les ofertes d'ocupació i les pràctiques no laborals de Convent Carmen i Sucede Restaurante

Labora gestiona les ofertes d'ocupació i les pràctiques no laborals de Convent Carmen i Sucede Restaurante
06/11/2019 -

La unitat Espai Empreses del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, ofereix atenció personalitzada a Convent Carmen i Sucede Restaurante per a gestionar ofertes d’ocupació i Pràctiques No Laborals, (PNL). Convent Carmen i Sucede Restaurante són dos dels projectes del grup Calma Hotels, especialitzat en hostaleria i restauració contextual.

D’aquesta col·laboració entre els projectes de Calma Hotels i Labora s’ha derivat la publicació d’ofertes d’ocupació per a cambrers, cambreres, cuiners, cuineres i maîtres en el restaurant d’alta cuina Sucede (1 estrela Michelin), així com cambrers, cambreres, cuiners i cuineres per al mercat gastronòmic del centre sociocultural Convent Carmen.

Per a Calma Hotels, com a empresa, Espai Empreses és una eina per a acostar-se a perfils precisos interessats a progressar en la seua trajectòria laboral i poder certificar que les ofertes atenen marcats criteris de qualitat.

L’Espai Empreses de Labora és la unitat especialitzada en l’atenció a empreses que per les seues característiques requerisquen una atenció i serveis personalitzats en matèria d’intermediació laboral. Espai Empreses ofereix nombrosos serveis a les empreses des de la selecció de treballadors, com en aquest cas, a col·laboració la Xarxa Eures, desenvolupament de formació a mesura o la gestió i realització de Pràctiques No Laborals, entre altres.

A més, a través de GVAJobs, les empreses poden: registrar l’oferta d’ocupació, consultar les candidatures presentades per les persones interessades en l’oferta, consultar els seus currículums vitae, citar als candidats o candidates i registrar el resultat de la selecció efectuada.

La col·laboració entre Labora i les empreses

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat que, cada vegada, són més les companyies que confien en Labora per a gestionar les seues ofertes de treball: “Estem acostant Labora a les empreses i aconseguint recuperar la credibilitat de l’entramat empresarial valencià en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació”.

Per a poder adaptar la formació a les necessitats reals de les empreses, Labora, juntament amb la Confederació Empresarial Valenciana i la Conselleria d’Educació, va constituir un grup de treball amb empreses tractores, que ja fa dos anys que està en funcionament. Empreses com a Aigües de València, Dulcesol, Stadler, Royo, SPB o Embutidos Martínez treballen amb l’administració per a traslladar-los les actuals necessitats en matèria de formació i ocupació.

“Hem creat un ambient de confiança i col·laboració entre l’Administració i les empreses. És un pas essencial per a anar acostant el servei públic a les demandes del teixit productiu del nostre territori”, ha declarat Nomdedéu.

En aquest sentit, el treball de captació d’empreses ja s’està visibilitzant amb importants captacions de personal per a empreses com Power Electronics, Pollos Planes, l’Once o l’hamburgueseria Five Guys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − dos =