25n
25N
25N

La vida partida en dues, d'Antonio Andújar es presenta en la Casa de Cultura de Burjassot

Una apassionant història sobre una dona que ha de prendre una decisió vital

La vida partida en dues, d'Antonio Andújar es presenta en la Casa de Cultura de Burjassot
15/12/2016 -

València, principis dels anys 30, una jove de forta personalitat haurà de prendre una decisió vital: seguir el patró de les dones de l’època o deixar-se portar pels seus propis desitjos i complir un apassionant somni. Este és l’inici d’una apassionant història que Antonio Andújar ha plasmat en La vida partida en dues, llibre que presentarà demà divendres 16 de desembre, a les 19 hores, en la Casa de Cultura de Burjassot.

En la presentació, que comptarà amb la presència del mateix autor i de la psicòloga i criminòloga Cristina Escamilla Robla, es parlarà de la vida partida en dues, la genial obra d’Antonio, Diplomat en Magisteri de Ciències Humanes i Llicenciat en Psicologia. Des de fa anys, combina el seu treball com a psicòleg general sanitari amb la docència en atenció sanitària.

Després de participar en el Premi “València” 2015 de la Institució Alfons El Magnànim de Narrativa en Castellà, de la Diputació de València, Antonio publicava la seua nova novel·la, La vida partida en dues, amb Bohodón Edicions, S.L. Anteriorment, ha publicat la novel·la “Bib-Rambla. El silenci habitat de les cases”, de gran fons psicològic i suspens. Altres obres de l’autor han participat en diferents premis nacionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 3 =