25n
25N
25N

La VI 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer espera reunir a 2.000 corredors

En les cinc edicions anteriors s’ha recaptat prop de 42.000 euros

La VI 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer espera reunir a 2.000 corredors
16/06/2017 -

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer espera reunir el pròxim 24 de juny a un total de 2.000 corredors i obtenir una recaptació de 8.000 euros en la que serà la seua sisena edició. Fins al moment, i faltant més d’una setmana per a la seua celebració, ja s’han inscrit 1.300 participants de tota Espanya.

Aquesta carrera, que s’ha convertit en una de les millors proves de la Comunitat Valenciana, es va presentar el dimecres a la vesprada en un acte que va comptar amb l’assistència de l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría; el regidor d’esports, Manuel Dueñas; la subdirectora general Corporativa de Divina Pastora Seguros, Pilar Nieto; el president de l’Associació Espanyola contra el Càncer de València, Tomás Trenor; Vicente Sanfeliu, soci co-fundador i dissenyador de Socarrat Studio; Luis Félix Martínez, atleta veí d’Alboraia i ambaixador de la prova, i Jesús Izquierdo, tècnic d’esports de l’Ajuntament d’Alboraia.

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer va nàixer en 2012 amb l’objectiu de contribuir a la lluita contra el càncer. En total, en les cinc edicions anteriors s’ha recaptat un total de 41.800 euros.

“No hi ha millor manera per a lluitar per aquesta causa que fer-ho donant suport a l’esport, la vida i l’alimentació sana i, també a través de la festa, perquè la 10K del nostre poble és una festa per als corredors, però també per a tots els que participen”, va assenyalar l’alcalde Miguel Chavarría. En aquest sentit, va afegir: “Aquesta carrera, la nostra carrera, és una festa per a celebrar la vida i l’esperança, per a animar, per a acompanyar i donar suport als qui treballen per a superar el càncer des de la ciència i des de la mateixa malaltia”.

Per la seua banda, Pilar Nieto, subdirectora general Corporativa de Divina Pastora Seguros, va manifestar: “Apostar per l’atletisme popular forma part del compromís de la nostra entitat amb la societat com també ho és vincular-nos a aquelles accions i iniciatives que, com aquesta, ens ajuden a retornar-li part del que rebem”. Per a Nieto, “aquesta prova és més que una carrera, és un homenatge a tots els valents que pateixen la malaltia, una ajuda per a continuar treballant en la investigació i prevenció i una forma de demostrar que l’esport, en aquest cas el running, és, a més d’una activitat física, una forma de conscienciar i d’implicar a la societat”.

Durant la presentació d’aquesta prova es va atorgar un reconeixement als diferents col·lectius que contribueixen al fet que aquesta carrera siga un èxit. L’alcalde d’Alboraia va lliurar aquests premis a l’equip Redolat Team per ser un dels més nombrosos en les anteriors edicions. De fet, per al 24 de juny ja s’han inscrit un total de 95 corredors d’aquest club.

També a Luis Félix Martínez, per ser ambaixador de la prova; a Mediterranean Surf per ser un club que fomenta l’esport i col·labora en la prova; a la Societat Musical d’Alboraia, encarregada d’amenitzar la carrera; a Protecció Civil per vetlar per la seguretat de la carrera, i als treballadors de l’Ajuntament d’Alboraia i EGUSA, Lucas Martínez i Carlos Ors per la seua dedicació i implicació personal en l’organització de la carrera.

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer arrancarà a les 20.00 hores des del carrer Senda de l’Aire, al costat de la Ciutat de l’Esport d’Alboraia. Els corredors s’enfrontaran a un recorregut de 10 quilòmetres que passa per les zones més emblemàtiques del municipi com l’horta, el passeig marítim de la Patacona i l’ermita del Miracle dels Peixets, entre altres.

Durant el transcurs de l’esdeveniment es van concretar tots els aspectes tècnics de la carrera. Enguany com a novetat augmenten els punts d’animació en els quilòmetres 1, 2, 5, 6, 8, 9 i 10 i punts de avituallament en els quilòmetres 5 i 10.

La prova compta amb un servei complet per al corredor amb dutxes, banys, guardarropía, pàrquing, serveis mèdics, un punt de recuperació amb fisioterapeutes, borsa del corredor, caixons d’eixida i pràctics. A més l’avituallament en meta constarà de meló d’Alger, plàtan, aigua, orxata, fartons i begudes isotòniques.

Com a l’edició anterior, el divendres, 23 de juny, es celebrarà l’Orxata Party a la Ciutat de l’Esport d’Alboraia, on els corredors podran arreplegar les seues samarretes en les mateixes instal·lacions. A més, hi haurà un punt de venda solidari d’orxata i fartons la recaptació de la qual es destinarà també a la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia.

També eixa vesprada tindrà lloc la mini 10K no competitiva i solidària per als més xicotets. El dorsal es podrà adquirir per tres euros a través de carreraspopulares.com que es destinaran també a la lluita contra el càncer. Eixe dia els xicotets runners comptaran amb avituallament líquid, servei mèdic, borsa del corredor i al ser una prova no competitiva tots els participants comptaran amb una medalla.

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia, carreraspopulares.com i Socarrat Studio i compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Seguros, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 14 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa