25n
25N
25N

La Verge dels Desemparats ja llueix en tota la seua esplendor

Amb el segon dia de l’ofrena més de 60.000 rams conformen el mantell i el tapís de la Mare de Déu

La Verge dels Desemparats ja llueix en tota la seua esplendor

L’emoció, les llàgrimes i la devoció van seguir sent les protagonistes de la segona jornada d’Ofrena. La Verge dels Desemparats ja llueix en tota la seua esplendor. Els més de 60.000 rams de flors dipositats per les falleres han dibuixat un any més el mantell i el tapís de la Mare de Déu. Pels peus de la Geperudeta han passat més de cent mil fallers, falleres i músics.

dsc_5759

El divendres va ser Clara Parell, Fallera Major Infantil de València, i la seua Cort d’Honor les encarregades de tancar la primera jornada d’Ofrena per la qual van desfilar les comissions falleres. Ahir pel carrer Sant Vicent van desfilar els sectors de la Seu-El Mercat, Botànic-La Petxina, Quart-Xirivella, Jesús, Mislata, Creu Coberta, El Pilar-Sant Francesc, Patraix, Cases Regionals i Falla Sapadors-Vicente Lleó. Mentre que pel Carrer de la Pau van passar La Xerea, Rascanya, Camins al Grau, Russafa A, Russafa B, Pla del Reial-Benimaclet i Canyamelar-Grau-Natzaret.

Manto de la virgen fallas 2017

L’Ofrena del 2017 finalitzava amb el lliurament del ram de flors de Raquel Alario, Fallera Major de València, i la seua Cort d’Honor a la Mare de Déu. Este segon dia d’Ofrena, amb el mantell ja quasi configurat, van desfilar per la Plaça de la Verge la resta de sectors fallers. Pel Carrer Sant Vicent van entrar Zaidía, El Carmen, Benicalap, Campanar, La Roqueta-Arrancapins, Olivereta, Cases Regionals, Falla Fernando el Catòlic-Ángel Guimerà. Mentre que pel Carrer de la Pau van desfilar Algirós, Poblats al Sud, Quatre Carreres, Pla del Remei-Gran Via, Benimàmet-Burjassot-Beniferri i Malva-rosa-Cabanyal-Beteró.

Un total de 400 comissions van rendir homenatge a la Verge dels Desemparats amb els seus 60.000 rams en el 75 aniversari de l’Ofrena de València. Un aniversari ple d’emoció, felicitat, color, música i alegria. Un espectacle que no deixa indiferent a ningú. Centenars de milers de persones es van amuntegar durant els dos dies d’Ofrena per a veure la riquesa d’esta festa, per a veure la devoció dels valencians. En els dos carrers del recorregut el públic aplaudia i deien galanteries a les falleres i fallers, el mateix que en la Plaça de la Verge. Ja es pot contemplar el meravellós espectacle que ofereix la Plaça de la Verge… Des de València Extra us oferim imatges d’este segon dia d’Ofrena.

 

img_6396 musicos

dsc_5726 dsc_5739 dsc_5750 dsc_5761 ofrenda-fallas-2017  dsc_5793 dsc_5790 dsc_5782 dsc_5783 dsc_5784 dsc_5785 dsc_5786 dsc_5774 dsc_5764

dsc_5745 dsc_5758 dsc_5741

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =

museo prehistoria
museo prehistoria