25n
Orgull
Orgull

La Unisocietat d'Alzira tanca el seu termini d'inscripcions a mitjan setembre

La Unisocietat d'Alzira tanca el seu termini d'inscripcions a mitjan setembre
05/09/2019 -

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira recorda que aquest mes finalitza el termini per a inscriure’s a la quarta edició de la Unisocietat, més coneguda com la Universitat de Primavera, a la nostra ciutat.

Els interessats poden inscriure’s en les últimes places disponibles per a aquest programa de “formació al llarg de la vida” que ofereix l’Ajuntament d’Alzira i la Universitat de València. Està adreçat a majors de 30 anys amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

La regidora d’Educació, Maria Calvo, assegura que “es tracta d’un programa complet amb el qual acostem la Universitat als alzirenys i alzirenyes, estimulem el debat i desenvolupem noves formes d’aprenentatge en les quals intercanviem coneixement entre els participants”.

L’objectiu d’aquest tipus d’itinerari formatiu és sensibilitzar la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, destacant i apreciant la valuosa contribució que les persones de més edat fan a la societat. Es promou la solidaritat intergeneracional i es mobilitza el potencial de les persones, per fer possible que porten una formació adequada.

La formació, de 360 hores, es distribueix en tres cursos de 120 hores cadascun. Els cursos tenen dos quadrimestres al llarg dels quals s’imparteixen dues assignatures troncals; a més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs. Una vegada al mes l’alumnat assisteix a ponències de temàtica variada com biologia, llengua i literatura, història, sociologia, salut, economia, nutrició, psicologia, dret, patrimoni històric valencià i música.

Les classes s’imparteixen a partir de setembre en el Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira. La inscripció està disponible fins a esgotar places (40 places) i cal fer-la al Departament d’Educació.

La matrícula té un cost de 183 euros a l’any i es pot fraccionar en dos pagaments.

Més informació al correu electrònic d’Educació (educació@alzira.es) i al telèfon 96 245 92 50.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − huit =