caixa popular

La Trobada Comarcal d'Escoles Esportives Municipals acull a més de 600 de participants a Torrent

El CEIP Les Terretes va ser el centre que va acollir les escoles municipals de futbol sala i patinatge

La Trobada Comarcal d'Escoles Esportives Municipals acull a més de 600 de participants a Torrent
22/01/2018 -

Dissabte passat al matí els diferents centres esportius de la ciutat de Torrent van acollir el XXIX Trobada Comarcal d’Escoles Esportives Municipals, una trobada “no competitiva” que va reunir jugadors, entrenadors i familiars per a gaudir d’un matí d’esport juntament amb jugadors d’altres localitats de la comarca.

Aquesta trobada, que se celebra anualment i s’ha organitzat enguany per la delegació d’Esports del consistori torrentí i la Fundació Esportiva Municipal, “té la finalitat de gaudir de l’esport sense importar el marcador. Valors com la companyonia, el treball en equip i la convivència, són els que van destacar aquest dissabte a Torrent”, assenyala la regidora Nadia Marín, qui va acudir a diferents centres esportius per a gaudir del desenvolupament de les activitats.

La iniciativa, duta a terme des del Consorci Esportshorta, ha acollit en aquesta edició a més de 600 més participants en les diferents instal·lacions de Torrent.

El CEIP Les Terretes va ser el centre que va acollir les escoles municipals de futbol sala i patinatge, provinents de Picanya, Paiporta i Torrent. El pavelló Anabel Medina, amb la participació de Massanassa, Manises, Albal, Alcàsser, Picanya, Xirivella, Quart de Poblet, Paiporta i Torrent va acollir als esportistes de Gimnàstica Rítmica i Tennis.

En el Pavelló el Vedat es van celebrar els partits de bàsquet, amb la participació de les localitats de Massanassa, Albal, Xirivella i Torrent.

Finalment, les pistes d’atletisme de Parc Central van concentrar a molts xicotets atletes i familiars, procedents de Quart de Poblet, Alaquàs, Picanya, Xirivella, Albal, el Barri del Crist i Torrent.

Tots els participants, de categories compreses des de prebenjamí a aleví, van gaudir d’un matí de convivència i esport en la capital de la comarca de l’Horta Sud, referent en la promoció de l’esport i els seus valors.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + set =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris