25n
25N
25N

La “Torrentnina”, un nou regal emotiu per acomiadar a les Falleres Majors de Torrent 2016

La “Torrentnina”, un nou regal emotiu per acomiadar a les Falleres Majors de Torrent 2016
08/09/2016 -

Este dimarts es va presentar en roda de premsa un dels regals que enguany rebran les Falleres Majors de Torrent del 2016 i les seues Corts d’Honor, en un acte de comiat que se celebrarà este divendres, en el saló d’actes de l’Ajuntament. El regal consisteix en una nina matrioixka, batejada com la “torrentnina”, vestida de fallera i que forma part del “patrimoni emocional” de la ciutat. “Enguany hem pensat a regalar un detall emotiu, que les falleres majors valoren i puguen guardar en el record d’un any carregat de bons moments”, comenta Alfred Costa, regidor de Festes.

La “torrentnina”, que està dissenyada i elaborada pel taller Baladi de Torrent, és de fusta i està dividida per la cintura en dues parts, amb un total de quatre peces que encaixen. En el seu interior conté una altra nina que mostra una altra peça de roba, com la camisa o els calçons. A més va acompanyada d’un fullet informatiu on es detalla tota la indumentària fallera. A l’interior de la nina es podran guardar les cendres de la seua falla, per tant es converteix en un obsequi de gran utilitat i un record especial per a tota la vida.

A més d’este detall es farà entrega a les Falleres Majors d’un regal institucional, també emotiu i que quedarà en el record per a sempre. “El regal podrà passar generació darrere generació, a les seues filles i netes, i que lluiran amb orgull mostrant que les seues mares han sigut les màximes representants de la festa fallera de Torrent”, explica Alfred Costa. A més a més, amb estos regals originals i personalitzats s’ha aconseguit reduir el pressupost en un 70%, respecte a altres anys.

En la mateixa roda de premsa s’ha donat a conéixer que el tradicional concurs d’Indumentària Valenciana que organitza la falla Cotxera “enguany formarà part de la programació de la setmana cultural del 9 d’Octubre”. En el seu 27ª edició, l’Ajuntament de Torrent ha cedit la sala polivalent de l’Antic Mercat per a atorgar major rellevància i elegància a l’acte. El concurs tindrà lloc dissabte, dia 1 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + dinou =