25n
25N
25N

La Torre rep a la visitant 5.000

Al llarg de la nit del divendres, 182 persones van participar en les visites nocturnes a l’emblemàtic monument

La Torre rep a la visitant 5.000
21/05/2018 -

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, Torrent va obrir les portes de la Torre el divendres a la nit per a realitzar unes visites nocturnes a aquest monument tan representatiu en la ciutat. Per açò, es van realitzar set torns de visites, en els quals van participar 182 persones que, de la mà de dos tècnics especialitzats, caracteritzats amb vestits medievals, van poder conèixer tots els secrets de la Torre així com les diferents etapes per les quals ha passat la construcció. A més, la Torre va rebre a la visitant 5.000: Maite Ortiz, que, acompanyada de la seua família, es va convertir en la guanyadora de tres entrades dobles per a gaudir de la programació de l’Auditori.

La iniciativa és una oportunitat única de conèixer la Torre des d’una altra perspectiva: la nocturna. Per aquest motiu, la visita es va realitzar en algunes plantes amb llum de quinqués antics, la qual cosa va agradar molt als participants, ja que els submergia en la història medieval. La regidora de l’àrea de Cultura i Turisme, Susi Ferrer, que va gaudir també del recorregut, ha assenyalat que, “en vista de l’acceptació i èxit de l’anterior visita nocturna, realitzada durant la Setmana cultural del 9 d’Octubre, i en la qual es va rebre al visitant 3.000, hem decidit tornar a organitzar aquesta iniciativa amb la qual hem arribat a la xifra de 5.153 persones des que iniciem la legislatura en el 2015”.

La Torre rep visites contínues al llarg de tot l’any de centres culturals, associacions i ciutadans en general, que no volen perdre l’oportunitat de conèixer la història torrentina. A més, les i els visitants reben, per part de l’Ajuntament de Torrent, una selecció de material informatiu: còmics, retallables, caramels, etc., que també es van lliurar en la nit del divendres.

Durant 2018, un total 1.140 persones han visitat la Torre, i fins i tot han aprofitat el moment per a, en acabar la visita, dirigir-se a conèixer el Museu Comarcal o l’Hort de Trénor. Una altra dada significativa és que, durant la Setmana cultural del passat 9 d’Octubre, 500 persones van traspassar les portes de l’emblemàtic monument per a conèixer-ho. Una xifra molt significativa que demostra l’acceptació per part de la ciutadania a les activitats culturals organitzades pel consistori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

bombers
bombers