caixa popular

La Setmana Santa de Gandia ja té la seua 'Passió' 2017

El president, Jorge Rodríguez, assisteix a l’acte de presentació de la revista, al costat de l’alcaldessa de Gandia i diputada de Mancomunitats i Comarcalització, Diana Morant

La Setmana Santa de Gandia ja té la seua 'Passió' 2017
13/03/2017 -

El Saló de Corones del Palau Ducal de Gandia ha sigut l’escenari que ha acollit la presentació de ‘Passio’ 2017, la revista oficial de la Setmana Santa de Gandia, així com el cartell anunciador i la guia de processons. Un acte al que ha assistit el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, l’alcaldessa de Gandia i diputada de Mancomunitats i Comarcalització, Diana Morant, i el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, entre altres autoritats i representants municipals.

La Corporació provincial ha col·laborat amb la Setmana Santa de Gandia encarregant-se de la impressió de la revista, la portada de la qual ha estat dissenyada per l’artista José Cosme, una imatge inspirada en la infància de l’autor en la platja de Gandia, així com en la seua vinculació amb la mar Mediterrània.

En l’acte també s’ha presentat el cartell anunciador de la celebració, elaborat pel professor d’Educació Secundària, Céssar Climent, i la guia de processons, amb un tiratge de 15.000 exemplars, en la qual es poden trobar els horaris i itineraris de tots els actes de Setmana Santa en la capital de la Safor.

“La Diputació va a estar sempre al costat d’aquest tipus de manifestacions culturals, que reforcen la identitat dels nostres municipis i mantenen vives les tradicions i festes, que es converteixen en els nostres millors esdeveniments de cara a l’exterior”, ha assenyalat el president de la institució provincial, Jorge Rodríguez. La Junta de Germanors ha agraït a la Corporació la seua implicació i col·laboració en la impressió de la revista, els primers exemplars de la qual han sigut lliurats a les autoritats assistents.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris