25n
25N
25N

La revolució mèdica

La revolució mèdica
29/09/2017 -

Les Noves Tecnologia desborden tots els sectors productius. Estan present tant en la política, com en la judicatura, en la indústria o en l’esport. La diferència entre l’impacte que té en uns i altres és la repercussió. D’aquesta manera, mentre tothom coneix quin és l’últim dispositiu llançat per Apple al mercat, no tenen tanta publicitat els desenvolupaments que la tecnologia està produint en altres sectors com en el de la medicina.

És el cas del nou xip regeneratiu desenvolupat per la Universitat Estatal d’Ohio. Es tracta d’un dispositiu nanotecnològic que aplicat un breu instant en la pell és capaç de transformar les cèl·lules epidèrmiques en cèl·lules d’un altre teixit del cos humà. El desenvolupament que explicat d’aquesta manera sembla no tenir gaire interés, resulta del tot revolucionari. Gràcies a ell, la pell pot actuar com un cultiu per crear altres teixits de qualsevol part del cos. Això ajudarà que un teixit danyat del cos d’un pacient puga ser substituït per aquest de nova creació.

Segons relata un dels artífexs d’aquest desenvolupament, el professor d’enginyeria química i biomolecular al Col·legi d’Enginyeria de la Universitat Estatal d’Ohio, es tracta d’un procés que en el futur podrà millorar substancialment. De moment els investigadors han aconseguit crear teixit nerviós que ha ajudat un ratolí a curar-se d’una lesió cerebral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus