25n
25N
25N

La residència per a l’estudiantat universitari d'Ontinyent esgota la totalitat de places i obri llista d'espera

La residència per a l’estudiantat universitari d'Ontinyent esgota la totalitat de places i obri llista d'espera
05/08/2020 -

La residència d’estudiantat posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent al barri de La Vila ha esgotat les 8 places disponibles i ha obert llista d’espera per a noves sol·licituds. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que comptar amb aquesta residència “ens permet donar suport a l’estudiantat amb menys recursos, al mateix temps que continuem oferint avantatges a l’alumnat que opta per la nostra ciutat per a formar-se”.

Borrell destacava que “l’impuls al Campus inclou oferir titulacions d’elevada demanda com Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri o ADE, i altres serveis complementaris. Ontinyent possibilita l’accés a lloguers a preus avantatjosos, o comptar amb una atractiva oferta de serveis i oci com la que hem oferit als darrers anys”. El regidor de Joventut, Jordi Vallés, afegia que a més aquesta residència “també ajuda a dinamitzar i rejovenir el barri de La Vila, i dotar-lo de nova vida i activitat”.

La residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb els plans d’ocupació, i que està a l’abast d’Estudiants universitaris del Campus d’Ontinyent, estudiants d’FP i becaris i ajudants universitaris poden llogar a preus per davall de mercat (80 euros mensuals per dormitori, inclosa despesa en llum, aigua i neteja de zones comunes), tot regulat per una ordenança aprovada al ple. L’edifici consta de 300 m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 cambres de bany, a més d’una bugaderia i una terrassa. A més a més es compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =