25n
25N
25N

La renovació de la xarxa d’aigua potable des de Blanquerias fins a la Plaça de Tetuan suposarà una inversió de 3,4 milions de €

La Junta de Govern Local aprovarà demà el projecte

La renovació de la xarxa d’aigua potable des de Blanquerias fins a la Plaça de Tetuan suposarà una inversió de 3,4 milions de €
18/11/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable del Cicle Integral de l’Aigua ha anunciat que la Junta de Govern Local aprovarà hui el projecte de renovació de la xarxa d’aigua potable des del carrer de Blanqueria fins a la plaça de Tetuan, que suposarà una inversió de més de 3 milions d’euros.

Concretament, seran 3.375.504 euros els que s’invertiran en esta actuació que, tal com ha assenyalat Sarrià, s’executarà per fases durant els pròxims 26 mesos. L’execució anirà a càrrec de l’empresa mixta Emivasa, que gestiona el servici de proveïment d’aigua potable a la ciutat des de l’any 2002, per un període de 50 anys.

El regidor de Desenvolupament Urbà ha assenyalat que la renovació de la xarxa d’aigua potable “suposa una millora important per al proveïment d’un bé de primera necessitat, que incrementa la qualitat de l’aigua i evita fugues d’aigua d’este bé escàs en renovar-se tota la instal·lació”.

“Els ciutadans”, ha continuat l’edil, “han de ser conscients de l’important esforç inversor que es fa des de l’Ajuntament en totes les obres de col·lectors, sanejament, revisió i substitució de clavegueram i renovació de la xarxa d’aigua potable que, encara que són menys visibles en quedar-se soterrades, són imprescindibles perquè incidixen directament en la qualitat de vida de les persones”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − quatre =