25n
25N
25N

La Regidora d'Educació, Laura Espinosa, es reuneix amb els responsables de AulaCampus

Estes reunions es mantenen de forma periòdica amb els diferents centres

La Regidora d'Educació, Laura Espinosa, es reuneix amb els responsables de AulaCampus
17/02/2017 -

Per a la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa Pérez, el fet d’estar en contacte directe amb tots els agents implicats en l’educació municipal és una premissa i objectiu clau en el seu treball. Per este motiu, i al costat de la Tècnica d’Educació del Consistori, dins de les reunions periòdiques que realitza, Laura s’ha reunit en esta ocasió amb l’Equip Directiu del Centre de Formació concertat AulaCampus, situat en el Passeig del Rajolar.

Centre adscrit a l’IES Federica Montseny, en les seues aules s’imparteix la família completa de Formació Professional d’Informàtica i Comunicació, en els nivells d’FP bàsica, grau mitjà i superior. Actualment el centre té concedit a més el concert en l’FP bàsica d’Informàtica i Comunicació i el d’FP de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i Administració de sistemes informàtics en xarxa. En estos últims nivells té implantada una FP dual, que combina la formació rebuda en el centre educatiu amb l’activitat formativa en empresa.

Durant la reunió, l’equip directiu del centre, agraït de la visita de la Regidora, la va informar de la seua trajectòria, població a la qual atén, activitats que realitzen i eixides professionals del seu alumnat. Així mateix, ha mostrat el seu interés per conéixer i participar en les activitats que es realitzen des de les diferents entitats municipals, i ha sol·licitat ser inclòs en el mapa escolar de Burjassot, formant part així de l’oferta educativa que es realitza anualment en la Campanya de Matriculació Escolar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 1 =