25n
25N
25N

La regidora de Medi Ambient participa en el I Saló de l'Arbre, que se celebra en Iberflora 2016

La regidora de Medi Ambient participa en el I Saló de l'Arbre, que se celebra en Iberflora 2016
30/09/2016 -

La regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, ha participat hui en la inauguració de la XLV edició d’Iberflora, una convocatòria que acull per primera vegada el Saló de l’Arbre, en què participa la Regidoria. Soriano ha felicitat l’organització de la fira i ha detallat la participació de l’Ajuntament en el certamen.

Durant la seua intervenció en l’acte d’obertura, la regidora de Medi Ambient ha destacat que Iberflora és la primera fira d’àmbit estatal dedicada íntegrament al sector de l’arboricultura ornamental, i ha subratllat la celebració de les II Jornades de Paisatgisme i el I Saló de l’Arbre. “Tenim una fira on podem gaudir amb les tècniques, tecnologia, ferramentes i divulgació relacionades amb l’arbre ornamental”, ha assenyalat Soriano, que ha felicitat l’Associació Espanyola d’Arboricultura, “la primera i més antiga institució oficial protectora i promotora de les activitats relacionades amb l’arbre ornamental a Espanya”, ha subratllat.

La delegada ha destacat “l’esforç i la tenacitat de Jacobo Llorens i de tota l’Associació”, i ha manifestat la satisfacció de l’Ajuntament per formar part del I Saló de l’Arbre amb un estand específic. A més, la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat també la conferència “Infraestructura verda i participació ciutadana”, a càrrec de Joaquín Sánchez Bruñé, “sobre un tema pel qual apostem fermament des de l’Ajuntament”, ha afirmat.

Iberflora 2016 compta amb la presència de 444 firmes procedents de 19 països: Espanya, Alemanya, Argentina, Bèlgica, Xina, Dinamarca, Estats Units, Federació Russa, Japó, França, Finlàndia, Itàlia, Israel, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, Sri Lanka i Suïssa.

A més de l’activitat expositora en si, en els seus 57.368 metres quadrats de superfície la fira inclou una sèrie d’activitats paral·leles, com les esmentades II Jornades Internacionals de Paisatgisme i Jardineria Iberflora (Àgora Verda) i el I Saló de l’Arbre, a més del concurs Ronda de Floristes, tallers, els premis Iberflora Innovació, el Fòrum Asfplant (activitats de l’Associació Valenciana de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola), Inspiratio o els concursos Espais Verds 2*2. Integra’l.

El certamen es desenvoluparà fins al pròxim divendres, dia 30, a Fira València. Es tracta de la trobada més important del sector verd a Espanya i un dels referents a Europa.

L’obertura d’Iberflora 2016 coincidix a Fira València amb la inauguració de quatre certàmens monogràfics més, tots relacionats amb la gran fira de les plantes i flors, el paisatgisme, la tecnologia i el bricojardí, que enguany arriba a la seua 45 edició. Es tracta de les mostres Eurobrico (bricolatge), Laboralia (prevenció i benestar laboral), Ecofira (medi ambient) i Egètica (eficiència energètica). En total, reunixen un aparador que superarà les 800 firmes i marques nacionals i internacionals en una superfície expositiva de prop de 70.000 metres quadrats i que inclouen un ampli programa congressual, demostracions, mostres d’art floral i exposicions de productes innovadors, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =