caixa popular

La regidora de majors, Sandra Gómez, aposta per la cogestió i la defensa de les pensions

La regidora de majors, Sandra Gómez, aposta per la cogestió i la defensa de les pensions
16/09/2016 -

La primera tinent d’alcalde i regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, ha mantingut una primera reunió amb la Mesa d’Envelliment Actiu com a responsable d’esta àrea, en què ha apostat per la cogestió i la defensa de les pensions.

Segons ha explicat la delegada, en esta primera trobada ha proposat un pla de treball per a posar en marxa la cogestió en les polítiques de majors de cara al nou curs perquè, ha assegurat, “les entitats són les que millor poden traslladar-nos les necessitats i aspiracions d’este col·lectiu”.

En esta línia, ha especificat que la Comissió de Participació Social “treballarà per a buscar els millors mecanismes per a facilitar la participació”, mentre que la de Cultura i Aprenentatge al llarg de la vida “dissenyarà propostes formatives més atractives” per a estes persones.

Gómez ha indicat que un dels principals problemes pel qual les entitats amb què s’ha reunit han mostrat “major preocupació” és el “retall de les pensions”, però també ha assegurat que li han traslladat el seu “suport i voluntat de participar en els projectes de xarxa de ciutats amigables i la càtedra d’envelliment saludable que es firmarà en breu”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − cinc =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018