25n
25N
25N

La previsió d'ocupació turística en el litoral de la Comunitat per al pont de la Immaculada supera el 62%

La previsió d'ocupació turística en el litoral de la Comunitat per al pont de la Immaculada supera el 62%
05/12/2016 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que està previst que els allotjaments turístics del litoral de la Comunitat Valenciana “superen el 62% d’ocupació mitjana durant el proper Pont de la Inmaculada, del 8 al 10 de desembre”.

Colomer ha avançat així els resultats de l’enquesta realitzada per l’Agència Valenciana del Turisme a una mostra representativa d’hotels, tant de litoral com d’interior, de la Comunitat Valenciana.

L’Agència Valenciana del Turisme ha realitzat l’enquesta per als pròxims dies festius en dos trams, del 2 al 7 de desembre (Pont de la Constitució) i del 8 al 10 de desembre (Pont de la Immaculada).

Quant a les previsions, en el pont de la Immaculada (8-10 de desembre) en els municipis de costa, el responsable de Turisme ha destacat que “s’esperen resultats positius, especialment en el litoral d’Alacant i sobretot a Benidorm, on s’espera que es cobrisca el 85% de les seues places”.

“Aquestes previsions -ha continuat Colomer- ratifiquen la tendència d’aquest exercici, que està aconseguint superar els bons resultats obtinguts durant el passat any, quan aconseguim uns resultats històrics”.

En concret, l’Agència Valenciana del Turisme estima que per a la ciutat de València es preveu un 53% d’ocupació, i el litoral de la província de València parteix d’unes previsions superiors al 41%. Quant a Castelló, part d’unes previsions properes al 30%, i el litoral d’Alacant, sense incloure Benidorm, preveu una ocupació superior al 58%. Quant al percentatge d’ocupació als hotels de Benidorm, per a aquest pont s’espera que siga del 95%.

Respecte a l’ocupació prevista per als hotels d’interior de la Comunitat, el sondeig realitzat per l’Agència Valenciana del Turisme mostra una ocupació prevista que rondarà el 35% durant els dies del Pont de la Immaculada.

Pont de la Constitució

Així mateix, l’Agència Valenciana del Turisme ha realitzat una enquesta per conéixer les previsions d’ocupació hoteleres en el pont de la Constitució, entre el 2 i el 7 de desembre.

Per a aquest tram de dies, es preveu una ocupació en el litoral de la Comunitat Valenciana superior al 54%. En concret, les previsions mostren una previsió per a la ciutat de València superior al 50%; el litoral de Castelló preveu una ocupació que rondarà el 30% de les places i el litoral d’Alacant, sense incloure Benidorm, superarà el 46%.

Cal destacar que la ciutat de Benidorm, preveu per a aquest pont de la Constitució (del 2 al 7 de desembre) una ocupació del 80%.

Francesc Colomer ha assenyalat que “les xifres han d’inspirar-nos per millorar i reforçar els nostres objectius de qualificació i aposta per la diferenciació” i ha afegit que “som un territori fèrtil en productes, la gestió de la nostra diversitat és la gran oportunitat que no hem de desaprofitar”.

En aquest sentit, el secretari autonòmic de Turisme ha explicat que “des de l’Agència Valenciana del Turisme estem treballant intensament per promocionar i impulsar el nostre turisme d’interior per aconseguir la desestacionalització del nostre turisme”.

A més, Colomer ha ressaltat que “les dades d’estimació d’ocupació posen de manifest que el nostre principal mercat són els mateixos ciutadans de la Comunitat Valenciana, per això, hem de continuar treballant per valorar la nostra oferta turística i per cuidar als turistes més fidels, que som els mateixos valencians”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 15 =