25n
25N
25N

La Policia Nacional deté a tres homes dedicats al furt a la burxada

S’apoderaven d’efectes de les víctimes quan aquestes baixaven del vehicle després de detectar la burxada de les rodes

25/05/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a tres homes d’entre 32 i 36 anys, d’origen algerià, com a presumptes autors d’un delicte menys greu de furt i danys, després de punxar la roda del vehicle i aprofitar que els ocupants baixaven del mateix i apoderar-se d’efectes de l’interior. Van sostraure al descuit una bossa amb 3.000 euros en efectiu documentació, una cartera i diversos efectes.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que a una parella de turistes francesos li van sostraure al descuit una bossa en baixar del vehicle després de detectar que una de les rodes estava punxada. A l’interior de la bossa hi havia 3.000 euros, passaports una cartera i efectes.

Els investigadors van descobrir que els ara detinguts van punxar la roda del vehicle i quan la parella es disposava a canviar la roda van aprofitar per a arrabassar-los la bossa.

 

Mètode del “furt a la burxada”

El delicte conegut com a furt a la burxada consisteix a punxar una de les rodes d’un vehicle; generalment ho realitzen amb cotxes amb matrícula estrangera per a “obligar” d’esta manera a parar la seua circulació, i que els seus ocupants baixen d’este. En algunes ocasions un dels components del grup avisa de la burxada perquè es detinguen, i una vegada les víctimes han parat, s’acosta per a oferir-los ajuda o indicar-los el taller més, moment que ve al fet que un altre component del grup delictiu aprofita per a sostraure efectes de l’interior d’este, principalment bosses; amb els diners i efectes de valor que se solen portar en estos.

Els agents van esbrinar la identitat de l’els sospitosos i després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de furt menys greu i danys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 18 =

caixaontinyent
paterna