25n
25N
25N

La Policia Local destina 214 agents al dispositiu especial de Halloween i la festivitat de Tots Sants

La Policia Local destina 214 agents al dispositiu especial de Halloween i la festivitat de Tots Sants
27/10/2016 -

La Policia Local de València destinarà un total de 214 agents al dispositiu especial amb motiu del Dia de Tots Sants i de la celebració de Halloween, amb l’objectiu que estes convocatòries discórreguen amb la major normalitat. L’operatiu s’iniciarà divendres que ve 28 d’octubre a les 22.00 hores.

A partir d’eixa hora es realitzaran controls d’accessos al Pavelló 5 de Fira València, on està programat un Festival de Música Electrònica amb motiu de la nit de Halloween. En total, 34 agents de la Policia Local controlaran, vigilaran i regularan els accessos a este recinte, en estreta col·laboració amb la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, amb la finalitat que tot es duga a terme amb la major seguretat per a la ciutadania.

El dispositiu prosseguirà el dilluns 31 de novembre, a les 8:00 h, amb el depòsit de 205 tanques i contenidors en la plaça de la Mare de Déu, plaça de la Reina i la zona de la plaça del Carme. Així mateix, el dispositiu de la Policia Local s’ampliarà fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on està prevista la celebració d’un esdeveniment a partir de les 12 de la nit en la part exterior del Museu Príncep Felip.

Els i les agents vetlaran pel compliment de les ordenances i la resta de disposicions municipals de la seua competència, però també vigilaran els espais públics i col·laboraran amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en el manteniment de l’orde en grans concentracions.

Des de la Regidoria de Protecció Ciutadana s’apel·la al civisme i la bona educació de tots i totes aquells o aquelles que decidisquen participar en les celebracions, perquè totes les convocatòries es desenvolupen amb la màxima normalitat, pensant sempre en tots els veïns i veïnes, tant els qui la festegen com els qui descansen en els seus domicilis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 6 =