25n
25N
25N

La Policia Local de la Comunitat Valenciana organitza a Burjassot la reunió de la seua Associació de Caps i Comandaments

La Policia Local de la Comunitat Valenciana organitza a Burjassot la reunió de la seua Associació de Caps i Comandaments
26/09/2019 -

Aquest matí ha tingut lloc a Burjassot, la reunió de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de la Comunitat Valenciana (Unijepol). El municipi ha fet d’amfitrió en aquesta reunió de l’entitat, de mans del Comissari Principal-Cap de la Policia Local de Burjassot, Javier Collado, en la qual els comandaments presents han pogut comptar al Regidor de Policia Local i Protecció Civil, Juan Manuel Hernando Cebriá, els objectius de l’associació i la seua organització.

Després de les vacances estivals, aquesta ha sigut la primera de les reunions de l’associació que reuneix els caps i comandaments de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. En aquesta, els presents han establit les accions a realitzar i a tindre en compte davant la nova Llei de Coordinació de Policies Locals de la Generalitat Valenciana, aprovada en 2017 i que en l’actualitat està en desenvolupament.

A més, han departit sobre la reclassificació dels oficials de la Policia Local, l’estat de la mateixa en la Comunitat i, també en les diferents Policies Locals i s’ha informat del Congrés que tindrà lloc a Alacant en els pròxims mesos en què els temes principals del mateix seran la protecció animal i les unitats canines.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =