25n
25N
25N

La Policia Local de Carcaixent alça 12 actes el cap de setmana de Tots Sants

Durant el mes d’octubre s’han imposat 27 sancions per incompliment de l’ús de la mascareta

La Policia Local de Carcaixent alça 12 actes el cap de setmana de Tots Sants
03/11/2020 -

La Policia Local de Carcaixent ha alçat aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració de la nit de Halloween, 12 actes per no complir del toc de queda –entre les 00.00 hores i les 06.00–. A aquestes dades cal sumar les 27 actes alçades durant el mes d’octubre per l’incompliment en l’ús de la mascareta, obligatòria en la via pública.

En línies generals, en aquests moments, el balanç que fa el Govern Municipal és satisfactori, ja que la major part de la població està mostrant un comportament responsable. No obstant això, sempre hi ha excepcions, per la qual cosa la Policia Local ha hagut d’intensificar els controls per tal d’evitar comportaments irresponsables, fins i tot il·legals. Així s’estan executant actuacions diverses de conscienciació que en alguns casos amb posterioritat han derivat en denuncies.

Des de l’Ajuntament de Carcaixent es vol recordar que les dades sobre contagis han augmentat les darreres setmanes per tot arreu, i Carcaixent no n’és una excepció. Des de les diferents administracions s’han pres mesures diverses, el control de les quals en alguns casos correspon als ajuntaments. Així, el consistori ha procedit a adoptar els protocols necessaris per a reduir el màxim el risc de contagi, per exemple en instal·lacions municipals, en els actes organitzats durant la setmana de festes de Carcaixent i més recentment de cara al dia de Tots Sants, en el cementeri municipal.

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha volgut reconéixer el comportament exemplar que està tenint la major part de la població, tot i això sí que ha demanat ser molt prudents i més responsabilitat: «és lamentable que continue havent-hi persones que actuen de manera tan insolidària amb la resta de la població. Aquestes persones han de saber que l’Ajuntament de Carcaixent actuarà amb contundència per impedir-ho i garantir la seguretat i salut de totes i tots». Així, l’alcalde també ha volgut agrair el treball de la Policia Local i Guàrdia Civil, pel “gran treball realitzat aquest cap de setmana, controlat intensament tota la ciutat, i aconseguint amb els seus operatius major protecció i evitar nous contagis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 5 =