25n
25N
25N

La Policia Local de Burjassot ensenya a les dones a respondre davant una possible agressió

Des de 2009 en la qual es va engegar aquesta iniciativa, han fet classe més de 300 dones del municipi

La Policia Local de Burjassot ensenya a les dones a respondre davant una possible agressió
09/02/2017 -

Des de l’any 2009, en què es va engegar el primer Curs gratuït de Defensa Personal per a dones, la Policia Local de Burjassot ha fet classe a més de 300 dones del municipi. Classes impartides pels mateixos agents de la plantilla que ensenyen a les dones del municipi, majors de 18 anys, nocions bàsiques per a poder actuar davant una possible agressió.

En estos dies, la Policia Local, dirigida pel Regidor Manuel Pérez Menero, ha llançat el seu VIII Curs gratuït de Defensa Personal per a dones que, un any més, serà impartit en les dependències de la mateixa Policia, en la Plaza Gómez Ferrer, núm. 4, els dimarts i dijous de 17.30 a 19.30 h del mes de maig.

Totes les veïnes de Burjassot, majors de 18 anys i empadronades en el municipi poden passar-se ja per les dependències de la Policia Local per a fer efectiva la inscripció. Des de Policia Local informen que any rere any este curs és dels més demandats amb el que anima a les dones interessades a realitzar el curs al fet que s’apunten al més prompte possible per a no quedar-se sense plaça, ja que són limitades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − un =