caixa popular

La Platja de les Arenes posa a preus especials els arrossos mariners en les seues IV Jornades Gastronòmiques

Ja es poden fer les reserves per als 17 locals que participen en aquesta edició i que es desenvoluparan del 30 de setembre al 15 d’octubre de 2017

La Platja de les Arenes posa a preus especials els arrossos mariners en les seues IV Jornades Gastronòmiques
20/09/2017 -

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Platja de les Arenes aposta per quart any consecutiu per aquest esdeveniment que combina modernitat, gastronomia, tradició i cultura, i que contribueix a la promoció turístico-cultural de la platja de València.

Les reserves per al principal certamen gastronòmic de la Platja de les Arenes, les seues Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners, que aquest matí s’ha presentat ja poden realitzar-se a través de la web www.playadelas arenas.com i de la plataforma cedida per la Fundación Turismo Valencia. En aquestes jornades els millors restaurants de la Platja de les Arenes ofereixen propostes d’alta cuina a preus especials.

Des del pròxim 30 de setembre i fins al 15 d’octubre, 17 establiments de la Platja de les Arenes de València, oferiran un menú, l’eix central del qual és l’arròs d’arrels marineres, elaborat especialment per a aquestes Jornades. L’objectiu és oferir al visitant l’oportunitat de gaudir de la tradició culinària d’aquesta zona, la platja degana de València, durant tot l’any.

En aquesta IV edició participen els restaurants Azul Sunset Point, Balandret, Castillo de Arena, Dos Lunas Beach, El Coso del Mar, El Portet, Gabbeach, L’Estimat, La Marcelina, La Muñeca, La Pepica, Marina Beach Club, Panorama, Portolito, Rte. Sorolla, del Hotel Las Arenas, Rte. Tridente, del hotel Neptuno y Vlue Arribar. Les seues propostes tindran un preu des de 25 € segons el restaurant, aquestes propostes s’arreplegaran en una Guia de Menús que estarà disponible en tots els establiments participants i en nombrosos punts de la ciutat. Aquesta guia podrà descarregar-se en la web: www.playadelasarenas.com.

Els participants optaran a sorteigs d’una nit d’hotel i, a més, les 50 primeres reserves, tindran un val regal de productes d’Ale-hop valorat en 20 €.

Per a facilitar les reserva comptem amb la plataforma digital que un any més la Fundació Turisme València posa a la disposició de tots per a assistir a les IV Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners de Platja Las Arenas a través de la web.visitvalencia.com.

Com afirma José Miguel Bielsa, President de l’Associació: “Aquestes jornades s’organitzen per a reivindicar el treball dels nostres associats, per a posar en valor el patrimoni gastronòmic i històric de la nostra platja, per a reforçar un dels pilars fonamentals de la nostra identitat, com és la cultura de l’arròs mariner, i per a tractar de desestacionalitzar la temporada en una zona que es pot visitar durant tot l’any”.

Des de la Diputació de València Pilar Moncho, diputada de Turisme i vicepresidenta del Patronat de Turisme, ha felicitat als organitzadors de les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners i els ha emplaçat a sumar-se “al projecte gastronòmic ‘DEL TROS Al PLAT’ la filosofia del qual, centrada en donar a conèixer l’excel·lència dels productes autòctons, encaixa a la perfecció amb la vostra proposta centrada en l’arròs vinculat al mar, un ingredient que exerceix de prisma per la seua capacitat aglutinadora dels sabors de tots els elements culinaris que participen en la seua elaboració”.

“Els vostres arrossos són, sens dubte, una de les millors maneres d’exportar la nostra gastronomia i de fidelizar turistes, perquè només cal provar un bon arròs valencià, conreat en la nostra terra, cuinat per professionals com vosaltres i presentat en un escenari únic com és la Platja de les Arenes de València per a acostar-nos a un genuí concepte de felicitat”, ha destacat Pilar Moncho.

Com a complement a l’oferta purament gastronòmica, el dia 14 d’octubre, l’Hotel Las Arenas acollirà una Jornada Formativa Especial sobre la importància de l’ecosistema de l’arròs i les seues varietats, impartit per Santos Ruiz, Gerent de la D.O.. Arròs de València.

Aquestes jornades han comptat amb el suport del Patronat de Turisme de València (València Turisme), Del Tros al Plat i amb la Fundació Turisme València, així com amb el patrocini d’Hotel Las Arenas, Heinekenn, Arroz La Campanay Bodegas Nodus. Y con las colaboraciones de Makro,Frutas Alabau, Japofish,  Ale-hop, Muñoz Bosch,Carmencita,Stracto,,FASCV,Cubells,  Unipro y Parking Paseo de Neptuno, que oferirà descomptes en l’aparcament als qui consumen el menú de les Jornades.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats